[]

Sıcak sudan çiş kokusu gelmesi?

banyoya girerken çok yoğun olarak böyle bir koku geldi, tırstım kapattım. neden olabilir bu daha önce hiç olmadı.

bugün yanlışlıkla kombinin suyunu çok doldurdum, acaba onunla mı alakalıdır?


 
kombinin içine biri işediyse normaldir ama pas veya kireç kokusu da olabilir... en berbat ihtimal ise şebeke suyuna lağım suyunun karışmış olması :-|


  • Rawkon  (07.06.11 23:40:11) 
kombiden yada borudan sıcak su direk şebekeden gelmiyore.


  • borzoi  (07.06.11 23:44:29) 
pastır muhtemelen.


  • cerahat  (07.06.11 23:57:18) 
musluktan kan gelmeye basladigi an eline hd kalitesinde bir kamera almani tavsiye ederim. goruntuleri wb ye satarak voleyi vurabilirsin.

isin sakasi, kombinin uzerinde bir basinc mekanizmasi var. icinde bir miktar su biriktiriyor. arada o suyu degistirmek lazim. basinci sifira dusurup tekrar makula yara getirmen lazim.

ama kombi dedigimiz alet yuksek oranda dogalgaz icerdigi icin gercekten tehlikeli. hic kurcalamamani servisi aramani tavsiye ederim.
  • ISIK  (08.06.11 00:09:44) 
bir şişeye doldurup kapağını kapat, yarın beyaz masa'ya danış ve/veya yakınlardaki bir üniversitenin çevre müh bölümüne bir ilet bakalım. eğer öyle bir "skandal" varsa bunu bir an önce ortaya çıkarman gerek, çok tehlikeli bir durum içme suyuna kanalizasyon karışmış olma "ihtimali".


  • roket adam  (08.06.11 00:11:06) 
kastamonuda bir ara akan suyun yarısı çamurdu. bir bardak su doldurduk baya bildiğin yarısı çamur. böyle birikmiş bardağın altında...

küçük şehirdeysen dikkate al. büyük şehirdeysen pek sanmıyorum öyle bir şey olacağını. bazen kükürt gibi kokar şebeke suyu. çürük yumurta gibi. öyle de olabilir.

suyun rengine bak, bir kaba doldurup az bekle, çökelme falan oluyor mu?

büyükşehirdeysen ben ihtimal vermiyorum.
  • ya ben lan neyse  (08.06.11 01:39:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.