[]

alamanya'da banka

almanya'ya giderken üzerinde fazla hatta hiç para taşımak istemezsen, buradaki bir bankaya para yatırmak ve oradaki bir bankadan ekstra komisyon falan ödemeden ara ara çekmek istersen bu mümkün olabilir mi? deneyimi olanlardan yardım pliiz.gidilecek şehir Ulm bu arada




 
iş ve ziraatin büyük şehirlerde şubeleri var. tr'deki hesabından çekebiliyorsun. eğer ulm'de yoksa -bakmaya üşendim-, paranı yanında nakit götür, orada bir banka hesabı açtır (ulm'de bank bw vardır muhtemelen en iyi olarak)


  • roket adam  (07.06.11 22:03:14) 
citibank. iki ülkede de var.


  • dampire  (07.06.11 22:40:19) 
citibank hesabı açtırıyorsun buradan. oradaki insanlar sana anlatır zaten tüm prodesürü. sonra almanyadaki citibank atmlerinden komisyonsuz çekebiliyorsun paranı. ben aynen böyle yapmıştım, ama yanında para getirenler de vardı. iş ve ziraat bankasını frankfurtta görmüştğm ama citibank varken ne gerek var?


  • mirac  (07.06.11 23:36:32) 
"World Banka Kartı’nız ve Worldcard'ınız ile Avrupa'da 18 ülkede Unicredit'in 15.000'i aşkın ATM'sinden ücret ödemeden para çekebilirsiniz."

Almanya
Ülke Kodu: DE / ATM Sayısı: 1,000

www.yapikredi.com.tr
  • crown  (08.06.11 09:49:18) 
İş ve ziraat öğrencilere hesap ücreti, kart otu boku kitlemeyen yegane bankalar, o yüzden belirttim. 2 euroluk komisyonun hesabını yaptığına göre arkadaş öğrenci olsa gerek, World'ün 60 liralık yıllık aidatı fazla gelir.


  • roket adam  (08.06.11 22:32:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.