[]

Master Tezi Piyasası

Bir tanıdığım vasıtasıyla kamu yönetimi alanında yüksek lisans yapan birinden para karşılığı tez yazma teklifi aldım. Eleman 2. sınıf sayılabilecek bir ünide okuyormuş. epey zahmetli bir iş bu tez işi, zaten kendi tezim de var. zahmete değecek bir paraya yapabilirim ancak. rayiçlerden haberi olan var mı? şöyle aşağı yukarı bir aralık da işimizi görür.




 
master tezleri hakkında hiç bilgim yok da normal paperlerı bile 100e 150e yazıyorlar. bence iyi para iste hani tez yazmak öyle kolay bir iş değil.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (06.06.11 20:21:34) 
Böyle yasadışı, etik dışı bir işi yapmak için kendi fiyatınızı kendini belirleyin. Ahlakınızı kaça satacaksınız?


  • sourlemonade  (06.06.11 20:23:38) 
para lazım bilader, konuşturma şimdi. ösym başkanının intihalci olduğu memlekette, zamanı olmayanla parası olmayanın zorunlu buluşmasını rahip edasıyla yargılama bi zahmet.


  • dogumdansancili  (06.06.11 20:50:12) 
Kimse yüksek lisans yapmak zorunda değil. Ayrıca bunun uzatması var, dondurması var. Ne şartlarda yüksek lisans, doktora bitirmiş insanlar gördüm. Neyse, sizi bu hallere düşürenler utansın diyeyim.


  • sourlemonade  (06.06.11 21:00:02) 
elektronik falan tez 1000, endustri makine 500-1000 arasi ama cok kil konular varsa 1000-2000 e de gidiyordur. bence siz 1000 falan diye soyleyin. sonucta zart diye odevi vermiceksiniz. surekli biraz biraz yapip hocaya mail atilacak direk son halini hocaya verirseniz killanir zaten. kolay gelsin


  • madworld  (06.06.11 22:10:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.