(4)
hakarete girer mi? nedir ne değildir?
örneğin birisi bana bıdıbıdı demek yerine bııdığğ bıddıığğ yazmış. bu hakarete girer mi? aynı zamanda cümlenin devamını senin gibi devlet hainlerinden çok var diye sürdürmüş. ben hiç bir hakarette bulunmadım. güzel güzel yazdım ama arkadaş beni sindirememiş. acaba direkt lavman mı önersem? (son söyl
örneğin birisi bana bıdıbıdı demek yerine bııdığğ bıddıığğ yazmış. bu hakarete girer mi? aynı zamanda cümlenin devamını senin gibi devlet hainlerinden çok var diye sürdürmüş. ben hiç bir hakarette bulunmadım. güzel güzel yazdım ama arkadaş beni sindirememiş. acaba direkt lavman mı önersem? (son söylediğim tamamen bir şakadır) bu durumda bu söyledikleri bilişim suçuna girer mi? hakaret etmemiş mi?
0
bıdığ dediyse haklisiniz. net hakaret.
0
devlet haini dedi yaa. yuh dedim. yani insan biraz saygılı olur. yani ben de ona muhalif taraf olarak devlet haini diyebilirdim ama demedim. ki saçma zaten. insan ülkesinin insanına ekmek yediği insana böle şey der mi?
0
devlet haini ne demek diye sordunuz mu? sanki
vatan haini demeye calismis.
0
konuyu bilemedim ama devlet haini deyince sanki akp karşıtı gibi olmuş:)
0