[]

Saati nereden almali?

Selam ahali,
Saat almayi dusunuyorum. 1000 TL'nin biraz uzerine cikabilirim. Seiko dusunuyorum. Tip olarak spor tarzi, buyuk, celik kasa vb. mekanik bir saat olacak. Yakinlarda Ispanya ve Hollanda gibi yerlere de ugrayacagim.
Bu tip bir saatin buradaki fiyati ile yurtdisindaki fiyati arasindaki fark yaklasik olarak ne kadardir?


 
hollanda burdan daha pahalı kardeşim. sirkecide saatciler var dogubankın orda. çakma falan değil baya orjinal saat satan yerler. konyalı gibi. pazarlıgını yap al. ama pazarlıgını yap.


  • lord henry  (06.06.11 15:43:52) 
ben de konyalı dan almıştım.


  • rentts  (06.06.11 16:34:59) 
Şu linkte saat tutkunları fikirlerini paylaşmış, sanırım sizin ayırdığınız bütçeyler bunlardan 2 tane falan alınır =)) Ama kaliteli markalar ve sağlam saatler, sitedeki Swatch Irony'i bizzat kullanıyorum, yıllardır banamısın demedi ve pil değiştirtmek dışında bir bakıma gerek olmadı.

forum2007.antu.com
  • neosphere  (06.06.11 16:55:51 ~ 16:56:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.