[]

31 temmuz 2011'de tecil bitiyor ne zaman alırlar

Selamlar,
31 temmuz 2011'de tecilim bitiyor, ne zaman alırlar askere. 2 ağustos'ta yedek subay sınavına girersin, ağustosun başında gidersin diyenler oldu. Bu tarih net mi, yoksa ihtiyaca göre aralık ayına sarkabilir mi? Bir de bu ne zaman başvurduğuma göre değişir mi, 29 temmuz'da gitmeyi düşünüyorum tecilim bitti diye(31 temmuz pazar olduğu için)

Bir de kısa dönem ve yedek subay aynı tarihte mi gidiyor?
teşekkürler..

 
sen tecil bitiminden önce, şubeye gidersen ağustosa yetiştirirler (gitmek istiyorsan hemen başvur hatta) ama sen 31 temmuzda tecilim bitti 1 ağustosta gidip başvuru yapayım dersen aralıkta gidersin. sallayabiliyorsan da nisana salla..

Ha şöyle de bir tavsiye, dikkat edersen şu son 3-4 senedir her eylül-ekim ayında askerlik uzayacak diye söylenti çıkıyor (hala da uzatamadılar) o yüzden aralık ayında acayip bir yığılma oluyor birliklerde.

kısa bir örnek : bizim tugaya 331.kd olarak 670 kişi girmiş, 333 olarak 80.. 335'leri sordum 300 kişiymiş onlar da..
  • her yerde is goren  (06.06.11 14:01:28) 
@her yerde is goren,
öncelikle teşekkürler,
Ben tecilim bittiğinde bakaye kalmak istemiyorum, ama alın beni diye de koşmak istemiyorum. Senin dediğine göre, 29 temmuzda gidersem aralık'a sallayacaklar(kesin mi bu). Yapabiliyosan Nisan'a salla demişsin, peki benim elimde mi bu nisan'a sallamak?
  • abtash  (06.06.11 14:10:17) 
hocam zaten 10 temmuzda falan belgeleri vermeye başlıyorlar, 1-2-3 ağustostaki sınav için. sen 29 temmuzda gidersen mutlaka mutlaka mutlaka aralığa sallarlar. sen tecil ettirebilirsen tecil ettir. bir süre verebiliyorlar iş-eş bok püsür durumunda, aralığı da geçirdiğin gibi tecili bozdurmaya gidersin, nisana gönderirler.


  • her yerde is goren  (06.06.11 15:19:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.