[]

anksiyete atağı

sevgili kadrolu duyuru psikiyatları,
dün akşamdan beri gidip gidip geri gelen bir anksiyete atağı yaşamaktayım. nefes alamadığımı hissediyorum sürekli. herhangi bir fiziksel sorunum olmadığından eminim. daha önce de benzerlerini yaşamıştım. ancak ilk kez bu kadar uzun sürdü. ilaç falan almadan, hani böle kese kağıdını ağzına daya nefes al ver, ot-bok çayı iç gibi tavsiyelere açığım. ilaç yok zira gastritim de azmış durumda. her halt mideme dokunuyor şu sıralar.
acile gitsem sakinleştirici yapmak için enjektörü çıkardıkları anda daha beter olacağımı biliyorum. enjektör fobim de var.
yardım pls. optm.kib.bye

 
gevşeme egzersizleri var normalde psikologlar derneğinde satılıyordu cdsi..
sanırım netten de bulup rahatlayabilirsin..

eğer bu ataklar sık tekrarlıyorsa en iyisi ilaç tedavisi diye düşünüyorum..
  • omonia  (06.06.11 12:10:31 ~ 12:10:46) 
yok biraz stresli bi dönem. dün de tavana vurdu. o sebeple. onun dışında öyle sık tekrarlama durumu yok. işyerinde yapılabilecek egzersizler var mıdır içlerinde acaba?


  • kedili madam  (06.06.11 12:30:02) 
1 hafta önce bende de başladı aynısı,3 4 gün dayandım sonra paxera almaya başladım ama onda da doz aşımı yaptım geberiyodum az kalsın.
açık alanlarda fazla kalabalık olmayan rüzgarın estiği boğucu olamayan yerlerde bulunmaya çalışın,tansiyonunuzu da kontrol edinçok ağır yemekler yemeyin.
geçmiş olsun.
  • nekodunlangafana  (06.06.11 12:39:40) 
öncelikle ilaç kullanmayı düşünme. çık git deniz kenarına in,sevdiğin bir arkadaşınla buluş sohbet et. kendini yormaya çalış fiziksel olarak.


  • jassinpera  (06.06.11 12:59:02) 
papatya-rezene karıştır.


  • kediebesi  (06.06.11 13:41:07) 
şöyle denesen.. o atak geldi ya, "sktiret gelirse gelsin, öldürürse öldürsün" de.. geçiyo valla tecrübeyle sabit.. ben böyle böyle avuç avuç içtiğim anti depresanları bıraktım..


  • her yerde is goren  (06.06.11 13:41:23) 
meditasyon yapmayı dene. dene ama lafta kalmasın.


  • african rain  (06.06.11 21:44:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.