[]

Mezuniyet Balosunda Kavalye Sorunu!!

Merhaba;

Ben Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde okuyorum ve bu sene son senem, mezuniyet balom da yaklaşmış durumda.

Nickimden de anlaşılacağı üzere cinsel yönelimim görünür durumda. Bununla ilgili okulda birçok dedikoduya vs. maruz kaldım, hatta hocalarıma kadar dedikodularım yapıldı, kimliğini bulamamış, basit, ezik, hasta, sapık vs. gibi nitelemelere maruz kaldım. Bu süre içerisinde oysa kimseyle bir ilişkimi gören de yoktu sadece benim eşcinsel olduğumu söylüyor olmamın dışında.

Devlet yurdunda da, okulda da, ev arkadaşlarımla da benzer şeyler yaşadım. Tabii ki bunun yanında sevdiğim arkadaşlarım da yok değil.

Ancak sıra geldi mezuniyet balosuna ve ben mezuniyet balosuna bir erkekle gitmek istiyorum. Bunun mutlaka gey olması gerekmiyor, straight de olabilir gayet, birçok gey olan ya da olmayan arkadaşıma sordum benimle gelir mi diye, kimse gelmek istemedi. Ben de en sonunda buraya yazmaya karar verdim. Kimliğimi bulamadığımı düşünen insanlara, bir erkekle mutlu olunabileceğini "public" olarak gösterebilmek için, benimle sevgili rolü yapabilecek :) birilerini bulmak bu kadar zor mudur yahu? Birileri yardım etsin, çünkü bir kızla gidip, herkese bir yalanı tekrar yaşattırmak istemiyorum.

 
çanakkale'de olsam gelebilirdim. üzgünüm bunun için. seni takdir ediyor ve destekliyorum. çanakkale'de muhakkak lgbtt çalışmaları vardır. niçin dahil olmadınız? lgbtt toplulukları ile iletişime geçip tanışabilirsiniz hala.


  • cro magnon  (06.06.11 02:01:44 ~ 02:04:20) 
Öncelikle biliyorum ki yok. Onun dışında Kaos GL ve Lambdaistanbul gibi örgütlerle zaten iletişimim gayet iyi, birçok açıdan destekliyorum da. Ancak şöyle bir sorun var ki, ya olduğum yeri bilmediklerinden gey olan arkadaşlarım gelmiyor, hetero arkadaşlarım da beni sevmelerine rağmen, gelmek istemiyorlar. Burada hala öğrenci olan bir arkadaşım var o da gelmek istemiyor çünkü gizli olarak eşcinsel.


  • soufigay  (06.06.11 02:08:59) 
bence sonuna biraz para koayabilirsin bu duyurunun..


  • sorumvarbenim  (06.06.11 06:24:47) 
evet kimliğini gerçekten bulamamışsın. seni reddeden dışlayan bi topluma hala daha dahil olmaya çalışıyosun.rezilliğini kendin yaşa


  • mori  (06.06.11 07:45:55) 
rezilliğini kendin yaşa derken toplumun bu konuya yaklaşımına ironik bir gönderme mi yapmış yoksa ciddi ciddi rezillik olarak mı nitelemiş bu durumu?


  • piszenci  (06.06.11 21:13:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.