[]

esnerken cenemde korkunc bir agri ve kilitlenme oluyor

esnemekten korkar hale geldim ki esnememeye calisiyorum.

esnerken agzimin en acik oldugu anda cenem cok feci sekilde kilitlenip agriyor en az 10-15 saniye sürüyor bu.

neden acaba?

 
magnezium diasporal kullan


  • pazubant  (06.06.11 01:27:32) 
ağzını çok açtığın için, alt çene kemiğin üst çene kemiğindeki eklem yerinin kapsülü zorluyordur. çıkar gibi olunca da kilitlenme hissi olması normal.

bizim bi hoca vardı, ağzı açık esneyene kalem, tebeşir eline ne geçerse fırlatırdı. biz de ağzımız kapalı esnerdik. ağzın kapalı esne. mümkün.
  • aksasu  (06.06.11 01:28:55) 
ya o bana da oluyordu bir ara geçti sonra dayanılmaz acıyodu ama


  • mirac  (06.06.11 02:05:45) 
esneme, bende de var, doktor bakıp elma yerken, esnerken dikkatli ol kitlenebilir filan demişti, ameliyatla duzelir filan diyordu da o zahmetli iş gibi : olay şu sanırım :
www.eksisozluk.com

hekim bilmez çeken bilir hesabı
  • sakallibebek  (06.06.11 11:44:29) 
bende de ara ara oluyor. kimse yazmamis ama benim tahminim ceneye bildigin kramp giriyor. cozumu de sudur: basinizi yukari dogru kaldirabildiginiz kadar kaldirin, yani yukari bakin iste. ayaga kramp girince germe mantigi.


  • sazz  (06.06.11 15:17:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.