[]

kedinin bölgesel kelleşmesi

kedimin gövdesinin sağ tarafında boynuna doğru olan kısmındaki tüylerde geniş bi alanı kapsayan açılma var. yarın veterinere götüreceğim ama içime dert oldu ne olabilir bu? kaşınmıyor etmiyor da kendisi, uyuz değildir gibime geliyo.

@jupri, iki gün önce yurtdışından bir akrabam gelmişti, hala bende kalıyor. normalde tek yaşıyorum...belki ondan rahatsız olmuştur, bilemedüm


 
saçkırandır büyük ihtimalle.veterinere göstermekte fayda var.


  • big bang  (06.06.11 00:53:41) 
evde huzursuz olma ihtimali var mı. kedimizin sahibi öldüğünde yerine alışamadı ve aynı şekilde yer yer tüyleri dökülmüştü çünkü.


  • jupri  (06.06.11 01:20:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.