[]

En kısa zamanda en fazla Almancayı öğrenmek

sıfırdan başlayan birisi olarak, nasıl yapabiliriz bunu efendiler? önerileri alalım.




 
konuşarak. zaten başka türlü dil öğrenilmez ki.


  • take me rufee  (05.06.11 23:14:33) 
  • onexey  (05.06.11 23:16:13) 
kursa git ama genç hoca ve öğrencilerin olduğu kurslara gitmeni öneririm işin içinde yaşlı birisi olunca 30 kere tekrar ediliyor konu,kurs bittikten sonrada pek bir şey öğrenemeden ayrılıyorsun.iyi bir dil kursuna gitmeni önerebilirim.ha imkanın varsa tabi bir 6 aylığına falan yurtdışında öğrenirsen ne ala.


  • kayone  (05.06.11 23:18:30) 
yaklaşık 1 ay sonra 3 ay kalmacalısına viyanaya gideceğim kısmetse. kurs için geç kaldım sanırım, özel hoca neyin de istemem neblim. sevabına benle tüm gün takılacak, alamanca konuşacak biri bulursam olur ama :) rosetta stone falan takılıyorum şu sıra işte. öyle.


  • tahret muslugu  (05.06.11 23:22:54) 
viyanada yaz kursları var
deutschkurse.univie.ac.at
ayrıca viyanada çok türk var eğer kendi kaptırırsan 3 ay boyunca bir kelime almanca konuşmadan dönebilirsin imkansız değil hatta çok kolay hatta evet 3 yıldır viyanadayım bütün arkadaşlarım türk
  • rory  (05.06.11 23:47:12) 
alman kültürde en iyi şekilde öğrenirsiniz, y ada yurt dışında kurslardan, ya da en azından yabancı hocalardan. çünkü onlar türkçeye çevirmedikleri için ve türkçe konuşmadıkları için dilin mantığını sistemini öğrenirsiniz, cümle kurduğunuz zaman türkçe kurup çevirmek yerine cümleyi direk almanca kurarsınız, yani almanca düşünürsünüz.
bu diğer diller için de geçerlidir.

  • goldentitan  (06.06.11 00:19:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.