[]

fotograf ve fiyat ?

aloha doctor who'lar

haftaya bir anaokulu ögrencilerinin çekimini yapacagım. fakat bunlara ürünü nasıl versem diye kararsız kaldım. bizim zamanımızda okulda çekim yaparken bir karton dalga üzerine fotografı yapıştıyorlardı fakat sayı az oldugu için (30)matbaa'da baskıya sokamıyorum soksamda fiyat çok yüksek oluyor.
acaba şöyle 28*35 fotograf baskısı mı yapsam diyorum sizce çok mu tırt olur ve hiç öyle birşey yaptırmadım fotograf baskısına sokarken tasarım yapıp fotograf olarak basabiliyormuyuz yoksa bu stüdiolar sadece fotograf karesi oldugunda mı basıyor?
çok dertliyim duyuru ne yapayim bir fikir verin daha önceden yapmış olan varsa nasıl birşey yaptılar bi el atında vurduralım şu arabayı.

 
(bkz: fotoblok)


  • mr fusion  (05.06.11 23:22:27) 
sizce fotograf baskısı yapıp 2 fotograf geri kalan noktalara isim ve grafik tasarım eklesem nasıl olur ? okulun bütçesi çok kısıtlı o fotoblok denen naneyi kabul etmezler bende çok kötü olsun istemiyorum kötü olacagına kötü referans gösterecegine hiç yapmam daha iyi.


  • exodia  (05.06.11 23:35:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.