[]

askerlik tecili bittikten sonra askere gitmeden yuksek lisans

31 temmuz 2011'de tecil bitiyor. askere gidip gitmemeye karar veremedim henuz. Alese girdim(sonuca bie
lr bakmadim usengeclikten). Vakif/devlet herhangi bir uni'nin yuksek lisans kayitlari devam ediyor mu bilmiyorum. bilen varsa benle paylasirsa sevinirim.

gidip gitmeme konusunda ise kararsizligimin sebebi gonul isi. 7 yil inisli cikisli bi iliski bitti, uyuyamiyorum, ciddi anlamda bok gibiyim, uyuyamiyorum. ise oglen gidiyodum yatakta donup duruyorum oyle. eski sevgilimle hala gorusuyoruz nadir de olsa, soz verdim ise gec gitmicem diye, artik yatakta donme isi de yok.
Bunlari neden anlattim bilmiyorum, Sormayin.


cevre muh. okudum, hic bu isi yapmadim, tek is basvurum bile yok sektorde. Okul bittikten bir hafta sonra uluslararsi bir sirketin teknik departmaninda calismaya basladim. Simdi o sirkette yonetici olarak calisiyorum, normal sartlarda birakmazdim ama iliski bittikten sonra hic bisi gelmiyor artik icimden.


---------

simdi konuya gelelim, iliski konusunda bi duzelme olursa askerligi tecil etmek istiyorum. bu saatten sonra.mumkun mu, mumkunse ne zamana kadar mumkun? kibrisa gidebilitim kendimi yurtdisinda calisiyor gostermek icin. acikogretimde sinifta kalan askere gitmesi gereken uzaktan bi arkadas boyle yapmis, 15 gun sonra gelip okul kaydi ve tecilini yapmisti. ayrintilari bilmiyorum, bilgisi olan varsa yardim etsin lutfen.

bir de hicbisi yapmazsam ne zaman askere giderim?

cok karisik yazdim farkindayim, hem kafamin hem de telefonun etkisi buyk bunda.

tesekkurler okudugunuz icin

 
1 agustos'ta mi yedek subay sinavi:) ne zman goturuyolar sinavdan sonra? Bakaya kalmak asker kacagi oluyo di mi, yakalaninca veya bir sure sonra kendim teslim olursam ne oluyo? bu saatten sonra tecil mumkun degil mi?


  • abtash  (03.06.11 21:05:07) 
kıbrısa gidip çalışma imkanınız varsa, ya da gösterme, bence gitmeyin. 3 sene sonra 21 gün dövizli yaparsınız.


  • faideli bilgiler  (03.06.11 21:51:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.