[]

içimi dökmem lazım.

kusura bakmayın, itiraf.com gibi olacak biraz ama, birilerine içimi dökmem lazım.

Pazar günü akşam, kardeşimin mezuniyeti var, Eskişehirde. Gidecektim normalde, fakat çalıştığım şirket bir yurtdışı gezisi için pazartesi erken bir saate uçak bileti almış. Pazar sabah gidip, gece dönecektim ama, tören bittikten sonra ilk otobüs 23:59da. Yani o otobüse binsem, uçağı %90 kaçırırım. (Ataşehirde inip, eve gidip, üstümü değiştirmem, eşyalarımı almam gerek. Uçak 8:00de, Atatürk havalimanından.) Törene gidemiyorum yani.

Bu gezinin dönüşünü de seçim günü akşamına ayarlamışlar. Adamlara söyledim, bakın oy kullanamayacağız, dönüşü seçimden önceki güne alın diye, giderken havaalanında oy kullanabilirsiniz dediler. Ki, böyle bir durum yok. (git: #260500) Yani, bu iş gezisi için, hem kardeşimin mezuniyetini görme şansımı kaçırıyorum, hem de oy kullanamıyorum.

 
istifa et.


  • borzoi  (03.06.11 20:20:32) 
iş hayatı kişisel hayatını ve hakkını engellemiş. bu şirketler hep böyle ibne zaten.
şahsi kanaatimce bişeyler(yada bunu ayarlayan kimse o) haddini aşmış.

  • take me rufee  (03.06.11 20:21:15) 
araba kirala mezuniyete öyle git gel.


  • cagkan  (03.06.11 20:55:24) 
karı istiyom
-kerhaneye git

çok para istiyom
-loto oyna

ev istiyom
-kooperatife gir

dötüne koyim
-3 hakkın bitti.

-erdil yaşaroğlu-

ne desek boş dostum. istifa et demesi kolay da sonrası ne olacak?

eğer garanti iş bulurum istifa ettikten sonra diyorsan istifa et. hem böyle mobidik midir nedir, ondan yapan adamlardan kurtulursun -tamam lan biliyom moobing... de mi?- hem istediğin aktivitelere de yetişirsin.

istifadan sonra iş durumun meçhulse ama kovulmak dünyanın sonu değilse çok ısrar et. blöf olur. ya seni kovarlar ya da istediğini yaparlar.

istifadan sonra böyle bir işi bir daha bulamam diyorsan istifa etme. dediklerini yap. ama seni kovmayacakları raddeye kadar ısrar et.
  • ya ben lan neyse  (03.06.11 21:09:02 ~ 21:09:51) 
şu şekilde yapmaya karar verdim. gece 3te gidiyorum, gündüz kardeşimi ve ailemi görüp akşam 19:30da geri dönüyorum. oy kullanma ile ilgili bir gelişme yok.


  • inheritance  (04.06.11 15:23:09) 
gümrük kapılarında oy kullanma olayını araştır derim.


  • oscar  (04.06.11 17:47:05) 
@oscar, havaalanında oy kullanmaya çalıştım, yurtdışı seçmen kütüğünde kaydım yok diye izin vermediler.


  • inheritance  (07.06.11 20:25:09) 
havaalanında sadecce yurtdışında oturan türkler oy kullanabiliyor. yani 2007 seçimlerinde bize öyle demişlerdi.


  • jandi  (07.06.11 20:41:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.