[]

inci sozluk 1. nesil hesabim gitti yardim edin- yeterlan2 yapabilir gibi

Bundan aylar aylar once uckuncu nesil bi elemana k.adi ve sifresini verdim 1 hafta takilsin diye(malim kabul ediyorum) tahmin ettigim gibi maili de sifreyi de degistirdi, incisiker.com hesabindan falan girdim orada yazdim bisiler burada da yazdim ama sonuc cikmadi. incisiker.com baska siteye yonleniyor artik. tek care burasi kaldi. yardim edecek biri varsa buradan, ya da eksi sozluk uzerinden iletisime gecerse sevinirim.

yeterlan2 bi ara yapicam bisiler demisti onu getirin bana:)


 
benimde gitti reyiz senin allahtan gene ekşi var bende o da yok kaldık itüye... bildiğin çaldılar benim hesabı.


  • coldone  (03.06.11 19:51:43) 
hesabı bile bile vermişsin geri vereceklerini pek sanmıyorum ama duyurunun linkini attım yeter lan2'ye. istersen nick, iletişim adresi falan bırak lakin sikine takar da bakıp ilgilenir mi bilmem.


  • bacardicola  (03.06.11 20:10:49) 
Inci nickimi verecek kadar cesur degilim, buradan, sozlukten mesaj atilir diye dusunmustum. mcsamirs@hotmail.com a mail de olur. ama buradan haber verin lan o maili cok kullanmiyorum.
yeterlan2 daha onceki duyuruda bisiler demisti ondan onu diyorum. uzaktan mal gibi ama incide konustugumuzda iyi gubiydi.

  • abtash  (03.06.11 20:29:42) 
selam beyler ben yeter lan2 soruları alayım..

@1 yeterlan2@incisozluk.cc adresinden mail attım sana panpa.
  • crosswind  (03.06.11 20:55:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.