[]

ne yapılabilir bu vampirlere karşı

hemen sarmısak alıp koşmayın. bahsettiğim vampir gsm faturasıyla kan emen vodafone. abone olmanız için yalan söylemek onlarda, tüketiciyi kazıklamak için fazla fatura gelen paketlere yönlendirmek onlarda, piyasa fiyatı 1200 tl olan telefonu 1300 liraya satıp bir de bunun piyasadan daha ucuz olduğunu söylemek bunlarda. en azından numaramı bunlardan kurtarabileceğim bir yol var mı?




 
numara taşıma?


  • oblitus  (03.06.11 15:28:53) 
hepsi aynı. bence en uygunu yine vodafone. avea çekmiyor, turkcell daha kazık. ona göre..


  • maresal jedi  (03.06.11 15:41:35) 
beterin beteri var türksel :)
vodafone yine en iyisi bencede.
4 aydır vodi kullanıyorum gayet memnunum.
  • seyduna6687  (03.06.11 15:44:38) 
bu promosyonlar yüzünden hep. Millet tenezzül etmese herşey makul fiyatında satılacak ama nerede anlayan:)


  • khan shabbir  (03.06.11 15:57:47) 
turkcelle geçersen yağmurdan kaçarken doluya tutulmuş olursun söyliyim


  • colorless green ideas sleep furiously  (03.06.11 16:47:25) 
aynen 3 ay önce vadofone geçtim ulan içim rahatladı be bu türkcell ne kadar kazıkmış yav harbideen beterin beteri rürkcel sen vodafonede kal daha iyisi gelene kadar şimdilik en iyisi vodafone


  • ishak77  (03.06.11 16:49:25) 
şu an türkiyede ki en hesaplı ve kontür hortumlmayan hat vodafone bencesi falan yok cidden öle, bunu bütün hatları kullanmış biri olarak söylüyorum. isterseniz numara taşıyın ama şu an ki durumdan daha iyi olacağını söyleyemez kimse.


  • violethill  (03.06.11 17:41:26) 
bende tüm hatları kullanmış biri olarak söylüyorum en az hortumlayan avea, ama avea çekmiyor arkadaşım adamlarda alt yapı yok yani bu bir gerçek. turkcell desen vodafonedan çok kazıklıyor. avea'a geçmek mantıksız çünkü ciddi sinir bozuyor çekmemesi kopması vs... turkcell desen tam kazık. o yüzden en iyisi vodafone. turkcell kalitesinde ve daha ucuz.

bu arada kampanyasız telefonu gidipte vodafonedan alma arkadaşım. ayrıca tüm bayilerde standart bir fiyat yok.

bu arada not: vodafonela hiç bi bağlantım yok bayisi falan değilim yani. sadece bağımsız gözlemlerini sunuyorum.

vodafone genç 29tl ve gençturkcell kullanan biriyim
  • maresal jedi  (03.06.11 17:49:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.