[]

Niye bu kadar çok susuyorum?

Gün içinde kahveden ice teaye tonla şey içiyorum, yediğim şeyler de genelde sulu. Hatta bütün yemeklerde illaki bir şeyler içerim ama hala daha susuyorum arkadaş ya. Ağzımda, genzimde filan acayip kuruma oluyor. Sigara kullanmam, alkol pek sevmem, sağlığım filan da benim bildiğim maşallahlık. Ama niye bu kadar çok susuyorum? Bu kadar dersem epey çok susamaktan bahsediyorum ve mevsimsel değil.




 
kullandığın bir ilaç varsa, yan etkilerine bak. bazen gözden kaçabiliyor.


  • sormaya geldim  (03.06.11 14:50:39) 
İnsülin problemi olabilir. Doktora görünmekte fayda var.


  • ataturkiye  (03.06.11 14:55:03) 
suyun yerini hiç bişey tutmaz. hatta kahve çay daha çok su kaybı yaratır vücutta çoğu insan bilmez.1,5 litre içmek zorundasın.


  • semson  (03.06.11 14:55:09) 
şekerine baktır,artı ice tea özellikle kahve bunlar idrar söktürücü özelliği vardır,özellikle ice tea ağzı kurutur,düz su için.


  • borzoi  (03.06.11 14:55:42) 
su içmediğin için olabilir mi? semson+1


  • african rain  (03.06.11 15:05:20) 
eğer çok kahve içerseniz, o da susuzluk yapıyo bende , belki sizinki de öyle bir şeydir (özellikle filtre kahve )


  • busuta  (03.06.11 15:19:36) 
su içmek iyidir. cildi güzelleştirir, metobolizmayı hızlandırır!


  • köfte  (03.06.11 15:44:58) 
idrarin normalden daha sari çikiyorsa,susuzluk yaşiyorsun demektir.once kendini biraz zorlayarak fazla fazla su iç.o kendini dengeler..cay,kahve su yerini tutmaz.su içmemeye devam edersen kut diye gidersin mazallah...


  • kanaray  (03.06.11 15:46:11) 
ben de çok su içerim, ailemde şeker hastalığı var ama bende henüz yok, ilerde ıkabilir deyollar, beklemedeyim...


  • anonimyususer  (03.06.11 19:25:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.