Giriş
(6)

ben şimdi ne yapacağım? (LYS sorusu)

serenavanderwoodsen
arkadaşlar bir sorunum var. ben ankara'da yaşıyorum, eryaman'da. sınav yerlerimin 2'si gazi mahallesi'nde, 1'i de keçiören'de... takdir edersiniz ki çantasız hayatta gidemem bu hatun halimle. ben şimdi ne yapacağım? sinirlerim bozuldu resmen. ailem yanımda yok. (yani ailemle gidemeyeceğim sınavlara
arkadaşlar bir sorunum var. ben ankara'da yaşıyorum, eryaman'da. sınav yerlerimin 2'si gazi mahallesi'nde, 1'i de keçiören'de... takdir edersiniz ki çantasız hayatta gidemem bu hatun halimle. ben şimdi ne yapacağım? sinirlerim bozuldu resmen. ailem yanımda yok. (yani ailemle gidemeyeceğim sınavlara ki çantamı onlara emanet edeyim.) bana tek alternatif kalıyor, o da sınava girmeyip ölü taklidi yapmak. :/
0
serenavanderwoodsen
(03.06.11)
kpds'ye giren bir arkadaşım kapıda emanet bölümünün olduğunu söylemişti.
bildiğiniz üzere emanet olayı yasaktı ygs ve aleste,bu yasak kalkmış sanırım.
0
p a t r i o t
(03.06.11)
yaa ama lys kurallarında "hiçbir eşya emanete alınmayacaktır" diyor.
0
🌸serenavanderwoodsen
(03.06.11)
Yasak devam ediyor maalesef. Emanetçilere ne kadar güvenileceği de şüpheli. Kapıda zorla alınan (bakın emanete verilen demiyorum) karşılığında bir numara yahut marka vs. verilmediği için sınavdan her çıkan çantanızı alıp rahatlıkla götürebilir. Kimsenin ''o çanta senin mi?'' diye sorduğu yok zira. Ben kpds'den çıkarken ''ulan aklı olan hırsız dünyaları kaldırır şuradan'' demiştim hatta. Sınav yeri eryaman olsa bana bırak diyecektim ama tam tersiymiş. İyi arkadaşlara müracaat edip sınava beraber gitmek lazım derim ben.
0
hayallerin gucu adina
(03.06.11)
ygs'de böyle bir sorun yaşamadım. çünkü evime 10 dakika uzaklıktaydı sınava giriş yerim, yürüme mesafesiydi yani. şimdi kara kara düşünüyorum.
0
🌸serenavanderwoodsen
(03.06.11)
emanet olayı tamamen kapıdaki görevlilere kalmış durumda malesef.
mart üds'de emanet kabul edilmezken, mayıs kpds'de ortalık bit pazarına dönmüştü.
riske atmayın, bi yakınınız sizle gelsin derim ben.
0
asia
(03.06.11)
burada bir arkadaşın yok mu birlikte gidin beklesin seni ? :/
0
nabruknabruknabruk
(03.06.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.