[]

Nişan Çiçeği

Selamlar. Bu Pazar kısmetse nişanım var, erkek tarafıyım. Yapay çiçek alınması gerekiyormuş galiba. Bugün bir kaç yere bakmaya çalıştım da pek başarılı olduğum söylenemez. Yarın tüm günüm boş artık halledeyim diyorum, herşey bitti tek bu kaldı. Düne kadar canlı çiçek sandığım için bu nişan çiçeğini son güne bırakayım dedim hata oldu tabi.

Neyse efenim, var mıdır bildiğiniz bir yer? Duyduğunuz, sizin veya tanıdıklarınızın bildiği bir yer. Çok makbule geçer vallahi.

Şehir: İstanbul, anadolu-avrupa farketmez.

 
canlı değil mi yahu nişan çiçeği? ablamınki öyleydi de.


  • zeplich  (03.06.11 00:58:46) 
herhangi bir çiçekçiye git. durumu izah et onlar zaten biliyor. çok hoş yaparlar. ayrıca çikolata da götürmek gerek galiba gümüş kap içerisinde. o da pastanelerde bulunuyor. çiçeği yapay götürme. canlı olsun.


  • lorenzen  (03.06.11 01:00:42) 
yapay çiçek olur mu yahu? hangi yöredensiniz siz? egede böle bişi yok. çiçek canlı olur.


  • bıdıbıdı  (03.06.11 01:03:41) 
Allah allah. Hatunun ablası nişanlandığında yapay alınmış, ömür boyu saklanıyormuş diye duydum. Nette biraz gezinince de genelde yapay çiçekler çıkıyor karşıma.

@lorenzen: Çikolata işi tamam, gümüş kap aldık içini doldurduk güzel oldu :)
  • liriamer  (03.06.11 01:06:10) 
ablamın nişanında canlı çiçek getirmişlerdi. çok da şahaneydi, bir sürü fotoğrafı var. onlar saklanıyor. bazı çiçekleri de kuruttular sanıyorum. ayrıca hiç duymadım yapay çiçeği..


  • dasher  (03.06.11 04:02:56) 
ben de kendi nişanımda yapay almıştım, şu an evliyim ve halen evimin bi köşesini süsler, güzel bir hatıra. canlı almayın, her canlı ölümü tadacaktır.


  • winstoncash  (03.06.11 06:53:28) 
bence bi kural yok yapay canlı diye. siz gönlünüzce alın bence. canlı alan da yapay alan da biliyorum bu arada.


  • mahnita  (03.06.11 09:24:04) 
görgü meselesi biraz yapay ya da canlı olayı. klasik bir aileyse yapay, değilse canlı alın.


  • pyro clustic flow  (03.06.11 13:07:56) 
edindiğim bilgilerden sonra: söz kesmede canlı çiçek kesin ama nişan için bi yapay (kız tarafı masaya, kıyı köşeye nişan çiçeği diye koyup gelenlere gösterecek) alınırmış ama çok saçma geldi bana. ama siz yine de bi canlı çiçek de götürün. böle günlerin dışında evlendiğinizde bi daha ne zaman çiçek alacaksınız kim bilir?


  • bıdıbıdı  (03.06.11 15:26:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.