[]

yurt dışına türk futbolcu pazarlaması

başlık her şeyi anlatıyor da, şimdi şöyle bi durum var. benim bir arkadaşım futbolcu, lisanslı misanslı. vakti zamanında beşiktaşın altyapısında ve çeşitli futbol kulüplerinde oynamış, şampiyonluklar kupalar görmüş bir adam. şu an 1 yıldır futbol oynamıyor ve antrenmansız, ben diyorum ki seni yurt dışına top oynamaya gönderelim, bağlantılarını kuralım, idmanlara başlarsın orada, alt yapı veya orada nasıl adlandırılıyorsa paf takımı gibi bir yerden başlarsın. beğenilirsen de kalırsın. bu arkadaş 90 doğumlu, birlikte oynadıkları arkadaşları şu an büyük takımlarda oynuyorlar, afedersiniz bok gibi paraları var, hatta alt yapıda birlikte oynadıkları bir arkadaşını bir kaç saat önce çok çok lüks bir arabayla ortaköyde gördük, ayak üstü konuştuk ettik, bizim çocuk bir hüzünlendi, neyse. nasıl biz bu çocuğu avrupaya top oynamaya göndeririz, yetenekli bir arkadaşımızdır. futbola ara vermesininn yegane sebebi ergenlik bunalımı diyorum ben, ki kendisi de bunu kabul ediyor, şimdiki kafam olasydı ayrılırmıydım o takımdan fln diyor. şimdi it gibi antrenman yapmaya hazır durumda. biz nasıl bir yol izleyelim de bu genç arkadaşımızı avrupa yoluna sevk edelim. aklınıza gelenleri paylaşmaktan çekinmeyiniz, öbdüm. :)




 
hmmm önce dikkat çekmesi gerek. futbol oynarken çekilmiş görüntüleri toplayıp bir video yapılmalı ve eminim mutlaka mevcut olan yetenek avcılarına gönderilmeli. o şekil dikkat çekerse olur gibi ama yoksa sanmıyorum. hoş 90 doğumlu olması da biraz yaş ediyor işi ama. Denemekte fayda var.

Bu futbol işi tamamiyle şans ve kapasite işi yanlız. Galatasaray'ın dikkatini çeken ama devamını getirmeyi beceremeyen bir futbolcu tanıyorum, küçük takımlarla çalışıyor sürekli. Herkes yıldız futbolcu olacak diye birşey yok, kaldı ki 1 yıl önce çekip giderken kimse durdurmadıysa onun da nedenine bakmak lazım.

Ama yine de bu vizyonu sevdim. Lahmacunu, kebabı özledim ayaklarına daha az çaba sarfetmek için ülkeye dönenlerin yanında böyle bir hedef iyidir her zaman.
  • cinna monster  (02.06.11 03:07:01) 
şöyle: lisanslı futbolcu menajerlerine danışıcaksınız. onlar size gereken yolu gösterirler.


  • jangbogo  (02.06.11 03:09:35) 
Bağlantı kurana kadar filan antrenman yapmaya da başlasın şimdiden.

Yarın obürgün biri gelip izlemek izlerse öyle malak gibi kalmasın sonra.
  • long live rock n roll  (02.06.11 11:18:37 ~ 11:19:09) 
@long live, işte o izlemeye gelecek yetkili ağbiyleri nasıl getiricez?


  • karlmarx  (02.06.11 11:34:35) 
torpil bulsun.

kesinlikle en etkili çözümdür.
ilk gelirinin tamamını vaad etsin rüşvet olarak, dediğin gibi yetenekliyse nasılsa geri döner verdiği paralar..
  • mhm  (02.06.11 11:38:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.