[]

Bir kız meselesi... Lütfen üşenmeyin dostlar, hiç iyi değilim... VOL 2

dostlar... hatırlıyorsanız, size bu başlıkta uzun uzun bir dertten bahsetmiştim. birçoğunuz üşenmeyip, okumuş, uzun uzun cevaplamıştınız beni. şimdi vaziyet şudur, hem eski duyuruyu okumuş olanlar, hem okumamış olanlar için söylüyorum;

sevdiğim bir kız var. aramız gayet iyiydi. yaşadığı şehre gittim. arkadaşları vardı, benimle pek ilgilenmedi. bir müddet görüşmedik, ve o zamanın sonunda ben kendimi haklı görürken, onu arayınca öğrendim ki o beni suçlu buluyor ve beni kesinlikle sevmediğini söylüyor. zaten hiç sevgili olmamıştık, ama o duyguda çok yoğun ilerliyorduk. şimdi vaziyet şu, ben hastalıklı bir şekilde ona ihtiyaç duyuyorum, her gün delicesine arayasım geliyor. o ise telefon ettiğimde, kesinlikle ama kesinlikle beni istemediğini, olmayacağını söylüyor. benim düşüncem, gerek arkadaşlarının fikirlerinden etkilenerek, gerekse onun hoşlanmadığı hareketlerimden ötürü(bkz, eski duyuru, odada yaşananlar) benden vazgeçtiği yönünde. ama bir yandan da, belki de onu yeterince sevdiğime inanmadığı için benden hoşlanmıyor diye düşünüyorum... eğer böyle bir ihtimal varsa, ona, onu ne kadar sevdiğimi göstermek için elimden geleni yapmak istiyorum ama ne yapsam karar veremiyorum. zira o ikizler, ben yay burcuyum. burçlara takılmam pek ama genel kanı, ikizler kadınının ilgiden nefret ettiği yönünde. aklıma gelen yegane fikir, bir çiçek alıp, güzel kıyafetlerimi giyip, yaşadığı şehre habersiz gidip, bir kafeye çağırıp; onu ne kadar sevdiğimi ona anlatmak. yaşadığı şehir 5 saat uzaklıkta, yani gidersem hakikaten beklemediği bir şey olacak. bu ne kadar doğru olur bilmiyorum, gelmemesini, beni orada tek başıma ve fena kötü bir halde bırakmasını da göze alabiliyorum. tek korkum, onun gözünde aşağılık, sümsük bir adam pozisyonuna düşmek... sizce gitmem mantıklı mı? ya da başka bir şey mi yapsam? zira istanbul'a gelmesine de çok az kaldı ve okulu bitiyor. eğer istanbul'a gelirse, burada görüşmek için onu telefondan ikna etmem de çok zor. her şeyin yüzyüzesi daha iyi diye düşünüyorum... duyuru ahalisine güvenerekten, cevaplarınızı bütün samimiyetimle bekliyorum. zira iyi değilim, cipralex dahi fayda vermiyor... bu arada hikayenin başını merak edenler için;

www.eksiduyuru.com

 
kamoon, kesinlikle ama kesinlikle beni istemediğini, olmayacağını söyleyen kişi için 5 saatlik yol v.s. kafeye gidersen onun gözünde aşağılık, sümsük bir adam pozisyonuna düşersin. hem ne saçma ya of sana kızıyorum.


  • humin zararlisi  (02.06.11 02:44:12) 
bu tur olaylarin cozum planinda ki en buyuk etken para bence. paran varsa range rover paran yoksa game over. 3.30 ci ile git , kizi evinin onunden al arkadaslarinin onunde bak ne oluyor. o deli gibi 4 elle sarildigi arkadaslarina nasil bir anda dirsek ceviriyor. sana gunde 10 uzeri 83273278953498 msj atiyor.

saka bir yana..

bu kiz olgunlasmamis kardes senin yaptigin bu davranisin guzelligini degerini anlayamaz. sen ne yapacaksin soyleyeyim bu sevdayi bir kenara koyacaksin kendini gelistireceksin ileride sana garanti uzerine garanti veriyorum eger ki full bir adam olursan, kizin da bos bir aninda(ki olacak emin ol) ayaklarina kapattirirsin. sakin bir hamle yapma su an, istersen agzinla kus tut bu sartlar altinda yine bir sey degismez.
hee evine her gun 50-100 adet gul yollatirim, icine de karizmatik notlar eklerim, hic gitmedigi yerlere gotururum ugrasir dururum diyorsan bir sey diyemem.imkansiz ask yoktur imkanlar kisitlidir ;)
diger duyurunu da okumustum bu kiz bariz olgunlasmamis dostum sakin bir hamle yapma sakin kuculme karsindaki insan daha liseli olgun biri degil.(liseliler alinmasin lutfen)
  • madworld  (02.06.11 02:56:34 ~ 02:57:23) 
hacı çok iplemişsin yaa.. biraz sal gitsin. sen üzerine gittikçe elinden hepten kaçar. bi kere gitmişsn neler yaşamışsn. beklentilere girip sonrasında hayal kırıklığı çok boktan birşey. sen haklıyken bırak ipin ucunu. açıkçası hayatından çıkacakmış gibi hazırla kendini..


  • akruban  (02.06.11 02:58:14) 
vazgeçme, içinden ne geliyorsa onu yap, fazla rahatsız etme, biraz gizem hep iyidir, çiçekle bir yere çağıracağına kapısına git çiçeği bırak dön. istersen içinden gelenleri bir şeye yaz onuda bırak. ama eğer gerçekten içindeyse, vazgeçme. ve inan. sabret. tam olarak aynı olmasada seni bir kısım anlayabiliyorum.


  • qurant  (02.06.11 03:03:26) 
ayrıca madworldün dediği "bu ara ağzınla kuş tutsan kesmez." minvalindeki cümlesine katılıyorum. evet bir çok defa hayal kırıklığına uğrayacaksındır çok yüksek ihtimalle. ama içinde sana karşı çok ufak bir şey varsa, zaman çok önemli şey.


  • qurant  (02.06.11 03:06:00) 
bu zamanın, aleyhime işlemesinden de korkuyorum...


  • dergus  (02.06.11 03:07:43) 
biz biktik, kiz daha cok bikmistir heralde, neden kendinizi perisan ediyorsunuz bir kiz icin... hayatinda basarili olmaya bakin, gerisi gelir, birakin boyle seylerle ugrasmayi...


  • ermanen  (02.06.11 03:12:22) 
okudum hepsini üzerime bir ağırlık çöktü. normalde ilişkisel şeylerden pek anlamam bana kalırsa korkma be olm. olan olmuş zaten. yani ne yaparsan yap olmuyor işte. o yüzden derim ki ben son kez dene. eh olmuyorsa da artık biter gider. son olasılığı da işte tüketirsin böylece bundan sonra yeni bir şeye başlarsan hem aklında olmaz olsaydı ne olurdu diye hem de kendini tatmiş etmiş olursun. bana sorarsan ben asla bu dediklerini yapamam. zaten sevseydi arardı sorardı derim ama işte zaten benim bu kadar dert edindiğim bir mevzu da olmadı. neyse işte denemeye değer bence son bir kere olmazsa da geleceğe bakarsın.


  • insan opusen hayvandir  (02.06.11 03:12:37) 
bu arada bayan arkadaşlarımızdan fikrini beyan edecek olan yok mu?


  • dergus  (02.06.11 03:34:56) 
işim gücüm varken rasgeldim, üşenmeden merak edip iki duyuruyu da okudum. cevaplara bakamadım özür dilerim.

ama ben olsam gitmezdim. peşini bırakırdım. anlattıklarına bakılırsa kız senin sevgini haketmek için hiçbir şey yapmamış ki. sen aşık olmuşsun. sen sevmişsin. bir sürü fedakarlıkta bulunmuşsun. o kadar şey paylaşmışsınız. seni tanımadıysa. daha fazla tanımak istemiyorsa. sevdiğine hala inandıramadıysan bence zorlamanın pek alemi yok.

bırak sevgilimi, şehir dışından bir arkadaşım misafir gelse bile burada içinde bulunacağı ortamdan memnun mu değil mi, sıkıldı mı, rahat mı, eğleniyor mu diye merak eder kaygılanırım. sonuçta bu insan benim yanıma misafir olarak gelmiş. benim için gelmiş. ben ise onu hiç siklemeden her gün gördüğüm arkadaşlarıma zorla memnun olmadığı halde maruz bırakmam. en yakın arkadaşım bile gelen misafirin yanında en azından bir kaç günlüğüne ikinci, üçüncü, beşinci plana düşer. zaten yakın arkadaş dediğin bunu anlar ve buna göre davranır. kızın arkadaşları da senin durumunu, sıkıldığını anlayıp, sizi biraz yanlız bırakmak için bahaneler üretebilirlerdi. ya da sana daha sıcak davranabilirlerdi. insanı arkadaş çevresi de yeterince iyi tanımlar bence.

onu tekrar elde edemezsin demiyorum. belki tekrar etkileyip bir şeyleri başlatabilirsin. sonuçta kızı en iyi sen tanıyorsun. ama yazdıklarından okuduğum kadarıyla, bana değmezmiş gibi geliyor. gençsin başka kız mı yok yahu.
  • 17 panda gucu  (02.06.11 03:35:23) 
sadece seni kendine getirmek için yazıyorum, ikizler burcuyum ve o istemediği halde bu kadar üstüne düşmen benim bile endişeden gözlerimi faltaşı gibi açtırdı. şu an bu ısrarcılığınla sevdiğim için öldürdüm diyen magandalardan bir tık uzaksın. bu kadar saplantı hiç iyi değil, kaldı ki bir yaşanmışlık bile yok arada, sırf olmadığı için sabit fikir yapmışsın. kızı da rahat bırak kendini de.


  • cinna monster  (02.06.11 05:04:59) 
kendi önüne bak lütfen. saplantılar çok zaman sadece zarar verir.
bence gitme, bir reddi daha kaldırabilecek durumda görmedim seni.
gitme.
  • trocero  (02.06.11 07:45:09) 
başlangıcı kötü giden bir ilişkinin iyi sonuçlandığını hiç görmedim. yeni denizlere yelken aç.


  • simerazzi  (02.06.11 09:10:44) 
Eski duyuruyu okumadım ama;

Bence git. Aklında kalır, geçmez. Bir de şu var; gitmezsen, kız İstanbul'a gelince görüşmeye çağırmak için yüzün olmaz. O gelmeden önce bir fedakarlık yapman gerek.

Bence şöyle yap; Hazırlan, süslen filan, çiçek alma bence. Eğer öyle bir şey varsa, kızın orada bulamayacağı ve hep istediği bir şey al İstanbul'dan. Küçük ama manevi değeri olsun. Git, ara, sadece bir yemek yiyelim de; gelir. Konuş onunla, samimi duygularını dök. "Seni zorlamak istemiyorum. Ama içimdekileri sana söylemem gerekiyordu." tarzı şeyler söyle. Böylece, hemen sevgili olmasanız bile onu kaybetmemiş olursun. Bir kere samimiyetine inandı mı, ara sıra konuşursunuz, sonra kız İstanbul'a geldiğinde tekrar görüşürsünüz, ilerisi için şansın olur. Sonradan ikna edersin kızı.
  • long live rock n roll  (02.06.11 11:29:17) 
hiç bi işe yaramaz hiç gitme olmuyosa olmuyodur bu kızlar böyle.büyüklük sende kalsın kendini daha fazla küçük düşürme.bende bi kızın peşinden 6 ay koştum kız olmaz dedi en başında vsvs ben her yolu denedim yok olmadı aq


  • semson  (02.06.11 11:41:44) 
long live rock'n roll +1

he ama olacağını sanmam. yine de içinde kalmaz, elimden geleni yaptım demiş olursun.kız bi şekilde soğumuş senden anladığım kadarıyla. öle çiçekle böcekle tavlayabilir misin tekrar,bilemem.
  • physcos physcos  (02.06.11 11:42:30) 
hepimiz senin durumunun farkındayız çünkü bu tarz şeyler yaşanıyor sende takdir edersinki herkes birisini çok sevmiştir fakat verilen cevaplar seni daha da karmaşık bir duruma sokmasın.birisi git diyor birisi gitme diyor.senin kafanda hangisi varsa o cevaplar sana daha makul gelecektir lakin en mantıklısı ve tecrübeyle sabit olan cevaplar bence gitmemen gerektiği söylenen cevaplardır.

çok ısrarcı olma.sıkıyor fazla ilgi kızları.

kendini toparlaman biraz vakit alabilir.sen hayatına bak belkide çok fazla kalıplaşmış bir hayatın vardır.bunun dışına çık biraz.eğlenceden hoşlanıyorsan git gez.biraz daha sakinim diyorsan git bir müzeye yada tarihi eserlerin olduğu bir mekana kendi halinde dolaş.birisiyle tanışırsın belki değişiklik iyi gelir.
  • bagcivan  (02.06.11 11:45:34) 
yazacaklarımı mazur gör ama sanıyorum senin mazoşist bir yanın var arkadaşım. bir erkek olarak güzel kıyafetler, çiçekler, kapısına gitmek, olmaz diyen birini elde etmeye çalışmak saplantılı bir durum gibi geldi bana. ilk duyurun daha çok ne yapmalıyım kafam karışık modundaydı, bu duyurun ise kafaya taktığım bir şey var yapmalı mıyım sorusu.

tavsiyem gitmemen yönünde. kız alenen istemediğini ve sevmediğini söylemiş. "hayır" demek belki demek değildir. "hayır" demişse "hayır" demiştir. kız naz yapmıyor ya da senden ilgi beklemiyor. farkındaysan tüm iletişim yollarını kapatmaya çalışıyor rahatsızlığını dile getiriyor. bunu yaparken seni incitmemek için özen göstermiyor. yani iyi çocuk ya kalbi kırılmasın demiyor arkadaş olarak bile sana tahammülü yok.

empati yapıyorum yine de cık... yanlış yoldasın.
  • numan  (02.06.11 17:53:48) 
gittiysen yazik ettin bosuna atp sarfiyati. acele etme bekle. ne yaparsan yap ise yaramaz bu aralar.


  • madworld  (03.06.11 00:47:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.