[]

piercing (?)

saygıdeğer saygıdeğerler,

piercing'ini çıkartan herkesin piercing deliği (alt dudakta) kapanır mı acaba? kapanırsa; ortalama ne kadar sürede kapanır?

not: "ben çıkartıyorum uzun süre ve kapanmıyor" diyen var mıdır ki?

 
sanırım kişide kişiye değişiyor. ev arkadaşım çıkarttı 2 haftada kapandı iz bile kalmadı. kız arkadaşım çıkarttı 2 senedir hala duruyor delik..


  • ubuntuee  (01.06.11 17:37:23 ~ 17:37:44) 
ben de çıkardım üç dört ayda kapandı, şimdi yerinde yeller esiyor...


  • tekilabambam  (01.06.11 18:21:18) 
kaç senedir kullandığına bağlı.


  • mirac  (01.06.11 18:29:37) 
benimkini deldirdikten 2 yıl sonra çıkarttığımda 2-3 haftayı bulmamıştı tamamen kapanması. içten hala belli oluyor.


  • phoera  (01.06.11 18:39:38) 
Ben yaptırmıştım, sonra çok yukarıda buldum, bi altına deldirdim. bunu yapalı tam 10 sene oldu, şu an taktığım yerin üstünde o delik hala duruyor, ki o deliği sadece 1 kaç ay kullandım. şimdikini çıkarsam heralde göktaşı deliği gibidir artık. Sewiyorum ben çıkarmam ama:) Anladığım kadarıyla kişiden kişiye değişiyor.


  • suriel  (01.06.11 18:47:40) 
@ubuntuee,
kızarkadaşında piercing deliğinin izi mi duruyor... yoksa delik mi var bildiğin hala?

  • merdümgiriz...  (01.06.11 19:10:05) 
soruma tekrara baktım da; derdimi adamakıllı anlatmamışım...

hemen asıl meseleye gelsem...

peder beyin yanına gideceğim bir haftalığına, diyorum ki "sadece geceleri taksam piercing'i", durum böyle olursa kapanır mı delik?
  • merdümgiriz...  (01.06.11 19:13:07) 
kişiden kişiye göre değişir. bende üç tane var, 1 sene takmadım sonra tekrar taktığımda açıktı mesela. ama şimdi tamamen bıraktım takmayı yaklaşık 3-4 senedir, dış taraftan belli oluyor zorlasam yine takabilirim. kulak için de aynı delip bi hafta takmıştım, sonra onu da 1 seneye yakın takmadım hala açıktı. bu biraz da benden kaynaklı sanırım. ama kaş için aynı şeyi söyleyemem kaş biraz farklı.

ed: bi de şöyle bi şey var. kaçlık anjoketle delindiğine de bağlı biraz. 1.2 farklı 2 çok farklı.
  • raycharles  (01.06.11 22:19:27 ~ 22:21:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.