[]

pasaport başivurusu pasaport cüzdan bedeli ve pasaport harcı

selamlar

yarın pasaporta başvuruyorum da. bu sahrayiceditteki emniyet müdürlüğüne gideceğim herhalde.



bir de bu bedelleri yatırabileceğimiz bankalar yazıyor da.

o pasaporta başvuracağımız yere yatıramıyor muyuz? eskiden yatırılıyordu sanki ?

bir de bu randevu sistemi falan bişeyler olmuş. randevu almasam sabahın köründe gitsem işimi halletmeye hayvan gibi bekler miyim sıra?


ha bir de bu emniyet müdrlükleri kaçta açılıyor?

 
yanılmıyosam yatırabiliyosun, ama çok fena sıra oluyor sanırım emniyet veznelerinde. ben başvururken en azından vakti zamanında deli bi kuyruk vardı bahçelievler istanbul emniyette.

randevu kısmını şimdi gördüm. randevu kabul eden emniyetleri bulursan çok rahat halledersin randevusuz. emniyetlerde randevularla randevusuzlar aynı anda sıra beklemiyorlar zira. mesela kimi yerlerde saat 12'ye kadar randevusuz sonra randevuluları almaya başlıyor.
  • madyb  (01.06.11 16:05:38 ~ 16:38:14) 
randevu almadan siraya giremezsin abi, hele hele haziran gibi herkesin ulke disina kacacagi bir donemde pasaport yenilemeler falan baya artti. randevunu alip sirani bekleyeceksin mecbur.


  • cisimi yapiyom popom kuru kaliyo  (01.06.11 16:35:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.