[]

dvd player

dvd player alıcam da nasıl bişe alsam ? var mı tavsiye edebileceğiniz ? 100 tl likle 200 tl lilğin arasında ne fark oluyo ?




 
dvd player yerine media player alın. dün teknosa'da crea'nın bir ürününü gördüm. crea+teknosa pek iyi bir ikili değil. ama cihaz gerçekten güzeldi. dvd kalitesinde kayıt + timeshift/timelapse özellikleri vardı. çok fazla formatı destekliyordu. full hd idi falan. dvd almanıza gerek yok artık eğer iyi bir dvd arşiviniz yoksa tabi. 100 ile 200 arasında bir fark olmuyor genelde. sadece pahalı olanda hdmi çıkışı oluyor ki bu dvd için gereksiz bişey. çünkü dvd hd bir cihaz değil. amaç bir port ile (hdmi) ürünün değerini arttırmak. 40 tl'lik dvd ile 200 tllik dvd arasındaki fark genelde sadece hdmi olması ve markası oluyor. çançinçon marka bir cihaz almanız her zaman iş görür philips veya başka bir şey almanız arasında fark yok.


  • ben smyrna  (01.06.11 08:43:53) 
alacağın dvd'de hdmi, komponent ve scart bağlantıları, progressive scan özelliği ile usb bellekten dosya okuma özelliği olup olmadığına dikkat et. ayrıca okuyabildiği formatlar arasında dvd, vcd ve müzik cd'lerinin yanı sıra avi, wmv, mpeg4 gibi uzantılı dosyalardan hangilerini çalıştırdığını incele (mkv olursa tam süper olur). tavsiyem sony, philips ve samsung. samsung hiç kullanmadım ama philips ve sony son derece kullanışlı ve ara yüzleri başarılı.


  • cuban pete  (01.06.11 16:51:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.