[]

milletvekili VS belediyecilik

siyasetten az anlayan biriyim kabul, zaten o yüzden soracağım..
şimdi malum milletvekili şu bu için oylama yapacağız.. peki partilerin belediyecilik ile oy toplama merasimi -diğer pek çok konuda pisliğin içinde değillermiş gibi bu da- halkı kandırmaktan ibaret değil midir? hani bunu daha legal gösteren bir tarafı var mıdır?
sözlükte bu konuyla ilgili açılmış bir başlık var mıdır?


 
Siyasetin kökü yalandır şadov kardeş, hoş geldin :)


  • jesterdvine  (30.05.11 09:45:46) 
sözlüğü bilmiyorum ama tabiki kandırmaktan ibaret söylemleri olan partiler var, mesela reklamlarda görmüştüm dsp'ydi galiba, genel başkan çıkmış beyaz arka fonla üniversite ve lise için sınavı kaldırcaz diyodu.


  • trajikomix  (30.05.11 09:49:28) 
siyaset havaya dumanla yazı yazmaktır zaten,
bu öyle bir dumandır ki seçimden sonra yel eser alır götürür
vatandaş havaya bakmaya devam eder.
mesela bir partinin reklamı vardı adını hatırlayamadım şimdi
reklamda anlatılana göre türkiyede hızlı tren varmış
hayaldi gerçek oldu diyordureklamın sonunda.
ya biz gerçekleri göremiyoruz yada siyasiler bizi kendi hayal aleminde yaşatmaya çalışıyor.
  • seyduna6687  (30.05.11 10:37:48) 
belediyeleri geçtim. bi şekilde işin içindeler ne de olsa. ama baksanıza adam parti bürosu açılışı için bile tören yapmış.
akpli adam, açılışlara kendini hazırlıyor şimdiden..
şuna bir göz atın.
başbakanın van'da açılışını yaptığı 365 tesis

bu işin özü b*k.... neyse..
www.facebook.com

338 tane de foto koymuş. başka işi yoktu milletin onlara bakacak.
  • ben smyrna  (30.05.11 10:50:54) 
verdiğin örneğin daha beter bir yönü var onu görmemişin daha. mesela, ankara'nın çılgın projesi diye bir projenin reklamını yapıyor akp şimdi genel seçimler için. melih gökçek'e sormamışlardır bile projeyi. bu senin belirttiğin yönü. daha acı olan yönü, isteseler yaparlar/yaptırırlar. mealen, YEREL SEÇİMLERİN ÇOK BİR MANASI YOK, partilerin bir miktar bölüşmesi dışında.


  • cro magnon  (30.05.11 11:13:45 ~ 11:16:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.