[]

Öğrenim kredisini düzenli şekilde öderken vergi dairesine yönlendirilmiş??

Geri ödeme başladığından beri düzenli olarak 7 aydır ödüyorum, zaten 1200 tl civarı bir şey kalmış şunun şurasında.

Bu ay da ödemek için Ziraat'e gittim ancak yok alamayız Yeditepe vergi dairesine gitmeniz gerekiyormuş dediler. Girdim baktım internetten "Borcunuz YEDİTEPE VERASET VE HARÇLAR VER.DAİ. MÜD.'ne Tahsil Edilmek Üzere Bildirilmiştir." diyor.

Başına böyle bir durum gelen var mı, vergi dairesine gidince ne olacak?

Bundan sonra her ay oraya mı ödeme yapmam gerekiyor? Taa nerede oturuyorum çok zor olur valla, şimdi de gitmek istemiyorum yarın da ayın son günü, gitmezsem ne olur?

 
mnskim nası ya? ben de hemen hemen aynı durumdayım. şimdiye kadar hiç aksatmadım en son 2 ay önce mi ne yatırmıştım, benmkisinde de "Borcunuz YEDİTEPE VERASET VE HARÇLAR VER.DAİ. MÜD.'ne Tahsil Edilmek Üzere Bildirilmiştir." bu yazı var. ebesinin nikaandaki yeditepe vergi dairesine mi gitcez şimdi?
bilen birileri bi el atsın olmaz bööle şey ya.

  • rentts  (29.05.11 21:40:45) 
@kirli
hocam sende de tam olarak
"Borcunuz YEDİTEPE VERASET VE HARÇLAR VER.DAİ. MÜD.'ne Tahsil Edilmek Üzere Bildirilmiştir.
ÖNEMLİ UYARI:
BORÇLARINI VERGİ DAİRELERİNE YAPILANDIRANLARIN, AŞAĞIDAKİ BORÇ BİLGİLERİNİ DİKKATE ALMAMALARI GEREKMEKTEDİR.
TEBLİGATTAKİ MADDİ HATA, SENETTEKİ YÜKÜMLÜLÜĞÜ KALDIRMAZ."
bu mu yazıyor? sen kendin yapılandırma falan yapmış mıydın? vadesinden sonra ödeme yaptığın oldu mu? ben bir kere nisan ayında öyle vadesinden sonra yatırmışım 3 lira faiz işlemiş ama sonra düzenli olarak yatırdım. bence sen o ziraat bankasındaki dallamaya güvenme çnkü ben iyi hatrlıyorum bu yazı daha önce de vardı ve ben ziraat bankasının şubesinden yatırabiliyodum taksidimi.
  • rentts  (29.05.11 21:45:48) 
bi de böyle bişi varmış
www.egitimciyiz.com
bi bok annamadm aq.
  • rentts  (29.05.11 21:48:24) 
Aynen öyle yazıyor, ya her zaman yatırdığım aynı Ziraat şubesine gittim, ısrar da ettim yok alamıyoruz burdan, vergi dairesine gitmeniz gerekiyor dediler.

hiç yapılandırma falan yapmadım, ilk geldiği doğal şekliyle ödüyorum, şimdi baktım bir ay geç yatırmışım 1 lira kadar faiz gelmiş, bunun için midir nedendir, çok saçma hakikaten, o linki görmüştüm ben de anlamadım hiçbi şey.
  • kirliyesilkazak  (29.05.11 23:11:34 ~ 23:12:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.