[]

Laptop takılıyor

Sürekli takılmaya başladı. Takıldıktan bi 30 sn sonra açılıyor, 5 dk sonra yine takılıyor. Sonra 30 sn sonra bi daha açılıyo, sonra yine takılıyo. Neden oluyodur, çözüm nedir?

belki lazım olur: hp pavilion'a vista yüklü. itunes ve google chrome'dan başka açık program yok.


 
format at. ciddiyim.


  • sormaya geldim  (29.05.11 17:40:15) 
takılmalar sırasında hdd ışığı yanıyo mu?


  • onexey  (29.05.11 17:42:18) 
o ışık nerde? sol atta 3 tane lamba var. bi tanesi yuvarlak power ışığı. bi tane harry potter işareti gibi olan var. onun yanında da 3 tane cd üst üste. hangisi hdd?


  • gather ye rosebuds while ye may  (29.05.11 17:47:30) 
formatı gelmiş.


  • no love no glory  (29.05.11 17:54:15) 
o 3 cd dediğin hdd ışığı. takılmalar sırasında aralıksız yanıyosa hdd kasıyo. eğer uzun süreden beri böyleyse ram yetersiz olunca yapar. birden başladıysa linkteki yönergeleri uygula

(git: doctus.org )
  • onexey  (29.05.11 18:06:58) 
altına bak, çok sıcaksa fanın tozlarla tıkanmıştır. fan çalışamayınca bilgisayarını sürekli kapatır.


  • rastgelebiri  (29.05.11 18:44:31) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.