[]

ananas bozulursa ne olur?

anneme özenip aldığım ananas sanırım küflendi, onun da hakkı tabi küflenmek 15gün oldu ama atmaya da gönlüm el vermiyor, gerçi o sert ananas yumuşacık oldu. ne yapayım? direkt çöpe atayım mı? ya da bahçeye mi ekeyim? belki ananas ağacı felam çıkar?




 
birkaç ısırıktan bir şey olmaz bence. hem ananası ananas yapan üzerindeki küf değil de, nedir?


  • falandankorkmamfilandankorktugumkadar  (29.05.11 13:32:57) 
1 haftadan fazla bekletilen ananası tüketmeyin lütfen ^^
baktım da bahçeye ekme kısmı ise biraz zahmetli bir işmiş. rahat olun ve önünüzdeki diğer fırsatlara bakın ^_*

(umarım anneniz iyidir ^_*)
  • se7enbullet  (29.05.11 13:38:52) 
ananas ağacı mı? o kadar pahalandı mı ananas'ın kilosu ya?

yumuşayan meyveden hayır gelmez efenim, atın gitsin.
  • jangara  (29.05.11 13:38:56) 
yenmez o, at gitsin.

her ihtimale karşı: iki saat sonra bulantı kusma ishal görülürse zehirlenmişsin demektir.
  • bıdıbıdı  (29.05.11 14:04:51) 
@jangara, bahçemiz var, tüketen (tüketemeyen) bizsek neden üreten de biz olmayalım? bir dahakine hazır soyulmuş ananas alacağım sanırım... daha önce nasıl soyacağım ben bunu diye soracaktım.


  • deliberte  (29.05.11 14:49:22) 
bence bir ısırık alın baktınız tuhaflık yok mideye yuvarlayın gitsin tuhaflık varsa ben karışamam illaki yicem derseniz yine yuvarlayın değilse boşverin atın bimde 4 tl yenisini alırsınız .


  • mrv  (29.05.11 15:56:38) 
küflenen hiçbirşeyi yemeyiniz, tamamen bozulmuş demektir (küflü olmayan kısımları da dahil).


  • african rain  (29.05.11 21:29:41) 
bu arada bu ananas bitkisi pek de agaca benzeyen bir bitki degil. sasirtici bir bicimde kisa boylu ot gibi bir sey.
resmiyette agac diye mi geciyor bilmiyorum gerci.

  • orcu  (30.05.11 01:39:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.