[]

I look like a Turkish lesbian

How I Met Your Mother üçüncü sezon üçüncü bölümde Robin bacaklarındaki kılların uzun olması sebebiyle "I look like a Turkish lesbian." diyor.

Deyim midir bu? Doğulu kadınların batılılardan daha kıllı olduğunu düşünerek bi şeyler söyleseydi "I look like a Turkish woman." derdi. Neden lezbiyen?

Hadi onu geçtim neden Turkish? Caponu var, arabı var, hindusu var..

Ama dur bi.. Aktif? Pasif?

Amaaan, bilemedim.

 
lily değil robin diyordu bunu.

(bkz: i look like a turkish lesbian)
  • deckard  (06.04.08 04:09:38) 
ben de hemen kulak kabartıyorum bi dizide felan istanbul lafı geçince mesela (algıda seçicilik) ama kafaya çok takmamak lazım. adamların sınıflandırmaları var egzotik ülkeler, soğuk ülkeler, mafya ülkeler, terörist ülkeler falan diye (bizim de var kendimize göre) onların içinden mevzuya göre random seçip kullanıolar işte. üstünde pek fazla kafa yorduklarını sanmıyorum.


  • thalamus  (06.04.08 05:55:02) 
bir de (bkz: turkish hooker blonde) vardır ki saçına sarı boya süren kızları gördükçe kıs kıs gülerim...


  • crown  (06.04.08 11:29:09) 
ne de kompleks sahibiymisiz author a hak vermemek elde değil. ağda bile nimetten sayılmı$.


  • bryan fury  (06.04.08 12:45:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.