[]

gegen die wand vs duvara karşı vs head on

şimdi ben hiç izlemedim bu filmi. küçükken çok duymuştum sağda solda(ergenim liseliyim-11 yaşındaymışım filmin çekildiği sırada-). neyse şimdi bu filmi nasıl izlemeliyim? mümkün olduğunca az dublaj olsun istiyorum. filmde türk aktörler mi yabancı aktörler mi ağırlıklı? ingizlizce var almanca var türkçe var. nasıl yapayım?




 
orjinal dublaj türkçe altyazı.
ayrıca neden mümkün olduğunca az dublaj istiyorsun ki??

  • sormaya geldim  (29.05.11 02:50:24 ~ 02:52:01) 
filmin orjinalinin yarısı almanca-yarısı türkçe. eğer almancam var diyorsan dümdüz orjinal izleyebilirsin.


  • fortisvita  (29.05.11 02:51:56) 
@sormaya geldim filmi başka birisinin değil de oyuncuların kendi sesleriyle izlemek istiyorum.

orjinal derken hangi isimle aramam gerekiyor filmi?

ha bide şey olurmu mesela türkçe kısımlar kalsın almanca olan yerleri altyazı ile izleyeyim filan.

çünkü en son böyle bi durumda olan new york'ta beş minare izlemiştim herifler dublaj yapmış film türkçe, ingilizce konuşması gereken adama dublaj koymuşlar. adam türkçe konuşuyor, yanında ki de türkçe tercüme ediyordu. böyle bi saçmalığa maruz kalmak istemiyorum o yüzden şeyettim.
  • cagdassalur  (29.05.11 02:54:40 ~ 02:57:09) 
Official Sites: Official site [Germany] | Add/edit official sites »
Country: Germany | Turkey
Language: German | Turkish | English
Release Date: 12 March 2004 (Turkey) See more »
Also Known As: Head-On See more »
Filming Locations: Fabrik, Altona, Hamburg, Germany.

orjinal abi. almanca ingilizce yada türkçe dublaj değil. yalnızca orjinal dublaj ara.
  • sormaya geldim  (29.05.11 02:59:42) 
eğer almanca dublaj ararsan, türkçe ve ingilizce kısımlar almanca dublaj edilcek ingilizce dublaj ararsan diğer ikisi ve türkçe'de de aynı şekilde. ama orjinal dublaja altyazı bulursan, dublajlar anadillerinde türkçe olmayan kısımlarda türkçe altyazı ile olacak.


  • sormaya geldim  (29.05.11 03:03:46) 
buldum istediğim versiyonu çok teşekkürler.


  • cagdassalur  (29.05.11 03:28:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.