[]

kilo almak istiyorum

diyen insanlar, samimi mi, yoksa zayıflıklarını mı vurguluyorlar? erkekleri bilmem, profilden çizgi gibi görününce gerçekten hoş olmuyor olabilirler. ya kadınlar? zaten doğum gibi bir olay var bizi orta yaşlarda bekleyen. doğumdan eski kilosunda çıkan kaç insan tanıyorsunuz? sıska olan normale dönüyor, normal olan balık etliye, balık etli olan ise bildiğin şişman oluyor.

özetle sorum şu: "kilo almak istiyorum ya, uff çok zayıfım" diyen kadınlar, samimi misiniz? evetse, neden? yoksa, amacınız zayıflığınıza dikkat çekmek mi?

gerçekten merak ediyorum.

 
bana da samimiyetsiz geliyor 0 beden furyası varken bir kadın neden kilo almak istesin ki


  • hmm  (28.05.11 22:56:54) 
gerçekten almak istiyorlar. çünkü bir arkadaşım üzerine göre kot bulamıyordu. kot üzerinde sallanıyordu. içine pijama giyordu bacakları kalın görünsün diye. düşün artık. başka bir arkadaşımın vücudu erkek gibi dümdüzdü. ne kalça var ne kadınsı bir yan. şikayet ediyordu.

ayrıca aşırı zayıflık kısırlık nedeni. çocuk sahibi olmak için ideal kilo olmak zorunda.

sözün kısası; herşeyin aşırısı kötü. denge önemli burada. ne zayıf ne şişman. sağlıklı kiloda durmak gerek. sağlık açısından bu önemli!
  • makel  (28.05.11 22:56:56 ~ 22:58:47) 
duyuruda değil de gerçek hayatta var. sözlükte de kilo alma ile ilgili başlıklarda kilo alamadığını yazan kadınlar var.


  • aklimiseveyim  (28.05.11 22:56:59) 
valla benim böyle bi hatun arkadaşım vardı ne zaman muhabbet etsek kilo alamıyorum diye söylenir dururdu. bana hiç sempatik gelmezdi açıkçası hareketleri. mallık bence bu söylemler. bide şunu yapan bi arkadaşım vardı bildiğin 0 beden ama hala şişmanım diye söylenirdi. bu da en az aynı derecede maldı benim gözümde.


  • onexey  (28.05.11 22:58:31) 
zayıflık da bir yere kadar. bir insan artık poposunun var olmadığını fark ettiğinde kilo almak ister bence, normaldir.

bir de orta yaşlar dediğimiz 40lı yaşlar filan. o yaşlarda doğum çok da tavsiye edilen bir şey değil.
  • fortisvita  (28.05.11 23:37:01) 
aslında orta derken 20lerin sonu 30ların başını diyorum. benim yaşlarım yani. doğum yapan çok arkadaşım oldu, çok azı formunu koruyabildi.


  • aklimiseveyim  (28.05.11 23:39:18) 
BEN ÇOK SAMİMİYİM ARKADAŞIM. NASIL KİLO ALABİLECEĞİMİ BİLEN VARSA SÖYLESİN LAN.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (29.05.11 01:28:47) 
annem bana hamileyken 9 kilo alıp, sonra 15 kilo vermiş, metabolizma problemi yüzünden. böyle şeyler var, sağlık sorunları, ameliyat, depresyon gibi nedenlerle çok zayıflayıp kilo almaya çalışan insanlar.
kendi adıma konuşursam 0 beden değilim ama zayıf sayılırım fakat belli bir kilonun altına düşersem yüzüm çökük ve hastalıklı görünüyor o yüzden bazen bilerek fazla fazla yiyorum:)

  • goldentitan  (29.05.11 01:34:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.