[]

[ eydiyesel ] Tarife değiştirmek?

kotalı kullanımdan sınırsız kullanıma geçmek için neler yapılır? yine kapı kapı gezip yolları mı aşındırıcaz yoksa müşteri hizmetlerinden hallediliyor mu?

deneyen ?


 
bunun için ttnet abone merkezine gitmek lazım zira tarife değiştirilirken hat sahibinin imzası isteniyor.

edit: buradan üsküdar'daki ttnet abone merkezini beni ayaklarına götürttükleri için esefle kınıyorum, herkes bunu telefondan takır takır hallediyormuş kardeşim. nerede çağ dışı bir uygulama var hep beni bulur zaten.
  • weeping guitar  (05.04.08 22:27:52) 
bildiğim kadarıyla musteri hizmetlerinden yapılabiliyor... ilk önce ara olmadı kapıları aşındırırsın.


  • clones  (05.04.08 22:38:57) 
biz kendimiz gittik ama bir arkadaşım telefonla hallettiğini söylemişti (hatta grev zamanıydı). Denemekten zarar gelmez bence? (:
bu arada 1 senelik sözleşme imzalandığında da 1 Mbps limitsiz bağlantı ücreti 49 yerine 43 lira oluyor. Aynı gün onu da yaptık da, değineyim dedim :)

  • supergirl  (05.04.08 22:42:33) 
5-6 ay önce müşteri hizmetlerini arayarak kotalı tarfiden sınırsız tarifeye sorunsuz olarak geçmiştim. bu uygulama zannedersem halen geçerli sizde böyle yaparak yeni tarifeye geçişinizi yaptırabilirsiniz.


  • vend avesta  (05.04.08 22:45:12) 
3 gun once telefon ustunden gectim sinirsiza. bi iki guvenlik sorusu ardindan "cartcurt gblik kotali adsl hattinizin sinirsiz hat olmasini onayliyor musunuz?" diye soruyor telefondaki "hell yeah baby!!" cevabiniza muteakip ertesi gun saat 9da sinirsiz servise gecmis oluyorsunuz.


  • terp  (05.04.08 22:56:42) 
ben de telefonla geçmiştim.


  • deckard  (05.04.08 23:06:46) 
444-0-375


  • hlathguth  (06.04.08 13:33:12) 
Ben de telefonla değiştirdim tarifemi, fakat şiddetle tavsiyem, hız değişimi de yaptıracaksanız bölgenizdeki santralin bu hızı kaldırıp kaldıramayacağını ısrarla sorun.


  • kahlan amnell  (11.04.08 21:46:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.