[]

en ucuz kargo

gittigidiyorda bir şeyler satıyorum.

en ucuz kargoyu nasıl gönderebilirim?


 
aras en kötüsü benim bildiğim...


  • pispinti  (05.04.08 17:26:16) 
aras kullanmayın berbat


  • merope  (05.04.08 17:50:38) 
hepsiburada alisverislerinde kargo seceneklerinde en ucuz ups gozukuyordu.


  • theli  (05.04.08 18:00:19) 
arasla ilgili bir izlenim az önceye dair: bugün kargoyu evime getirmiş olmaları gerekiyordu telefonla aradım ilgilenen olmadı bugün gelmez pazartesi siz gelip alın dediler. kullanmayın kullandırtmayın.


  • montreal  (05.04.08 18:03:45) 
aras a yanaşmayın. asla.
mng derim.

  • oceano  (05.04.08 19:11:55) 
en ucuz fillo(o da arasın zaten) ve sürat kargodur.

aylık belli bir sayıda mal göndereceğini taahhüt edersen hepsiyle anlaşma yapman mümkün.
mesela geçen sene şirket olarak ups ile anlaşmıştık. 1 desiye kadar bütün kargolar 1.8 ytl+kdv ye gidiyordu heryere.
  • badfan  (05.04.08 19:51:43) 
çevre konusunda biraz olsun hassasiyetiniz varsa mng'den uzak durun. aras, yurtiçi ve mng eşit derecede kötü, ups hepsinden kötü.


  • lykos  (05.04.08 21:40:31) 
sürat kargo


  • marcelorios  (05.04.08 22:54:56) 
azıcık müşterini seviyorsan yurtiçi veya dhl kullan. hatta dhl ile özel hesap açıp çok kullandığın için bir sürü avantaj kazanabilirsin (pazarları gönderi yapmak gibi)

mng kadar embesil bir kargo firması var mıdır şu dünyada merak etmekteyim. mng kullanmak zorunda kaldığım son sefer şubedeki beyinsizleri kafalarına kitapla vurarak öldürecektim. Öyle diyim.

Diğer kargo firmalarını da tanımam etmem. Malımı da onlara teslim etmem.
  • darknum  (05.04.08 23:07:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.