[]

tek cümlelik çeviri

selam dostlar, yazmaktan ve gripten ölme noktasına geldim bir zahmet şu cümleyi ingilizceye çevirir misiniz?

1980 yılından sonra yaşanan siyasi, ekonomik ve teknolojik değişimlerin de etkisiyle çalışma yaşamı ve çalışma biçimleri çok hızlı bir değişim sürecine girmiştir.


Danke!

 
"By the influences of the changes in political, economic and technological areas after 1980, working life and working styles rapidly got into a changing process as well."

biraz düz bir çeviri oldu ama neyse. daha iyi yapanlar da çıkabilir.
  • dougsampson  (27.05.11 23:19:50) 
Labour life and working methods entered a fast altering process with the effects of changes in politics, economics and technology after 1980.


  • esenboga  (27.05.11 23:40:03 ~ 23:40:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.