[]

Almanca çeviri...

Nasılsın x? Seni çok ama çok özledim.Neler yapıyorsun orada iyice alıştın tabi artık.Resimlerinden takip etmekteyim senii:) Ben 18inde gidiyorum Kanada'ya, sen ne zaman geliceksin umarım görüşürüz ben gitmeden??


X, wie geht’s dir? Ich vermisse dich zu viel.Was machst du da?Du hast bereits dich an dort gewohnet. Ich beobachte dich aus deinen Fotos.Ich fliege am 18. Juni.Wann kommst du hier? Ich hoffe dass wir treffen können, bevor ich fliege..

Yukarıdaki basit metni aşağıda kendimce çevirmeye çalıştım da.Bir kontrol edilse, tüm hatalarım yüzüme vurulsa.Ben de bir kaç bir şey öğrensem pek hoş olmaz mı?bir el atın be hacılar..Eyvallah şimdiden..

 
liseden beri yani bi heralde 10 senedir almanca konuşmadım ama gördüklerimi paylaşmak isterim.

X, wie geht’s dir? Ich vermisse dich so viel (ya da ich vermisse dich sehr).Was machst du (da'yı at ya da illa kullanacam dersen "dort" de)? Na ja, Du hast dich schon daran gewöhnt(vermek istediğniz tepki bu sanırım)! Ich verfolge dich bei deinen Fotos. Ich fliege am 18. Juni nach Kanada.Wann kommst du hierher (kanada'yaysa dorthin)? Ich hoffe dass wir uns treffen können, bevor ich fliege.

not: mektupta bütün dich'lerin, dir'lerin d'leri büyük yazılır.
  • terp  (27.05.11 11:54:24 ~ 12:32:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.