[]

icralık satışlar

arkadaşlar şu icralık olmuş araba satan yerlere sitelere güvenilir mi hiç araştıran oldu mu nasıl oluyor?




 
icralık araç satışı diye bir şey yok. o dediğin siteler, icra dairelerinden ihale şartnamesindeki bilgileri yayınlıyorlar. yani araçın marka modeli, eksikleri ve kusurları ile ihale bedelini öğreniyorsun. bir de ihale tarihi ve yeri bilgileri var.


  • ground  (26.05.11 15:12:17) 
araç satışları genellikle yerel gazetelerde yayınlanır. bazi kurumlar da bunu sitelerde duyuruyor. siz ilanda aracın modeli durumu da yazar zaten. beğendiniz bi arabayı almak istediniz. o saatte satışın gerçekleşiceği otoparka gidiyorsunuz. aracın kıymet takdirinin -ki bu da ilanda yazar- %20 si tutarında teminat verilir icra memuruna. satış anında diğer alıcılar da teminatlarını koyar. ve belediyenin tellalı da gelip satışı yapar. satış başlamıştır. şu şu kadar pey sürdü diye falan. bildiğiniz ihale işte. en yüksek pey süren aracı alır. bu siz değilseniz koyduğunuz teminatı alır evinize gidersiniz. sizseniz teminat memurda kalır. ve sonra da bir takım işlemler devam eder. çok zor bişey değil biraz karışık sadece. ama yol gösterir memurlar siz aldıktan sonra. araçları satıştan önce görebilirsiniz. bazen motoru olmayan araçlar bile satılabiliyor ama inceleyip görmek de elinizde sonuçta. bunu iş olarak yapan adamlar var tabiki. araç güzelse zaten giren çok olur ve tutar yükselir. ama kullanıcı olarak aldığınız düşünülürse yine bir kaç bin karda olursunuz. sonuçta galericiler kar da koyuyolar üzerine. çok temiz araçlar alanlar da var ucuza. biraz da şans, çok karışık değil ama biraz uğraştırır işte.


  • lizard queen  (26.05.11 16:09:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.