[]

Flash, Swf, Exe Arasında Sıkışıp Kaldım Bir Yardım Eder misiniz?

Elimde bi dosya var ben bunu şirketime interaktif bir cd hazırlamak için buldum hemen indirdim flash ile hazırlanmış ve tam benlik fakat sorun şu resimlerde goruldugu gibi soyada main den yürüyo herşey ve bunu cd ortamında her koşulda açılması için Exe. yapmam lazım ama flash a import edince hata veriyor ordan exe çıkışı alamıyorum.Tek tek dosyaların içine girdiğim zaman ordaki swf lerden import işlemiyle çıkış alabiliyorum. Anlatımda sıkıntı olabilir kusura bakmayın yarına da yetişmesi lazım bn bu dosyayı komple nasıl exe yapıp cd ye atabilirim.Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar.

gorkemor et cimail dat kom buraya bi bakıyım diye mail atın hemen dosyayı atabilirim incelemeniz için.

Sağolun Varolun Türk Gençliği...

 
O şekilde olmuyor diye biliyorum. Bence html içine gömüp autorun.inf hazırla ve cd takılır takılmaz html açılsın, flash çalışsın.


  • ataturkiye  (25.05.11 14:09:23) 
resimler görünmüyor. durumu da anlamadım pek. ama ata doğru demiş. autorun ile exe başlatırsan sorun olmaz.


  • ben smyrna  (25.05.11 14:16:01) 
ataturkiye sana dosyaları yollasam bakarmısın?


  • magmageme  (25.05.11 14:16:32) 
Baksam ne yapabilirim ki? :)


  • ataturkiye  (25.05.11 14:58:15) 
Bi türlü beceremedim bu konuda iyi olan biri bi el atsa iyi olur hiç değilse şunu şle yap bunu böyle yap der. biri yardım etsin lütfen fazla vaktimde yok.


  • magmageme  (25.05.11 16:30:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.