[]

1 milyonuncu yuksek lisans sorusu

ey herseyin en dogrusunu bilen duyuru ahalisi,
simdi bilgide bi yuksek lisans a burslu olarak kabul edildim hatta ilk donemi de bitirdim fekat sole birsey duydum diger arkadaslardan, herhangi bir dersten kaldiginizda aldiginiz burs oranina gore okula tekrar odeme yapilmasi gerekiyormus. iste yuzde 50 bursluysaniz daha fazla, yuzde 20 burslysaniz daha az odeme yapiyorsunuz. butun vakif universitelerinde bu durum bole mi yoksa bilgi ye has bisi mi onu merak ettim. 2 dersten kalacagim gibi gozukuyor azcik tutustum da:)
saygilar sevgiler


 
öğrenci işlerine neden sormuyorsun? her okulun işletmesi farklı sonuçta.


  • bıdıbıdı  (25.05.11 17:39:30) 
@bidibidi sanirim sorumu yanlis anlamissin. bilgi de bole bisi var mi diye sormuyorum. dedigim gibi sinif arkadaslarim zaten bu ucreti verdiler ve bole bi durum oldugu kesin. benim merak ettim DIGER VAKIF UNIVERSITELERINDE bole bi durum olup olmadigi. ole iste.


  • euteamo  (25.05.11 17:52:13 ~ 17:52:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.