[]

baskası tarafından netten alınan ucak bileti

teslim alırken alan kişinin kimliğinin olması sart mı? sunexpress firması için




 
e bilet var artık. zaten internetten yolcu adına ucakta kim ucacaksa onun adı yazılır. o isimle alınan bilet, check in yapıldığında kimlik gösterilir. internetten alınırken yolcu ismi olarak kimin ismi yazıldıysa o uçağa girebilir.


  • seljax  (25.05.11 02:24:50) 
ya kredi kartı sahibinin olması lazım dye biliyorum ben ama emin değilim


  • sweeney  (25.05.11 02:28:42) 
bugune kadar bana sorulmadi,zaten adin listede yazdigindan passport ile kontrol ederler.
sanmamakla beraber olabilitesi olabilir.

  • serabetan  (25.05.11 02:56:58) 
hayır kredi kartı sahibinin lazım olması filan gerekli değil. rahat ol. bilette adı yazan kişi önemli olan.


  • madyb  (25.05.11 03:10:10) 
sadece thy de vardı öyle bi mantık hatası enson


  • bak bi  (25.05.11 09:00:28) 
istanbul-antalya uçacaktım geçen ay onur air miydi neydi. babam almıştı bileti. havaalanında kredi kartını sordular. yok, babam aldı bileti dedim. başka bir kredi kartı var mı onun numarasını girelim referans olsun dediler, başka kart gösterdim, problem olmadı. ama soruyorlar böyle bir saçmalık. yurtdışından dönerken yine başkasının kredi kartıyla aldım, hiç sormadılar ama bizim türkiye'ye has bir mantık hatası var.


  • evvesa  (25.05.11 10:25:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.