[]

kisiye ozel, ortopedik ve teknolojik tabanlik yapan yer ariyorum, istanbul

derdim bitmiyo sanirim. neyse taban cokmesi sonucu tabanlikci piyasasina dustum 6 ay kadar once. nisantasi'daki ayak bilek merkezi'ne gittim. orda su asmalardan gecirerek ayagimin olcusunu aldilar.
1. once cama basiyorsun. sanirim foto gibi bir seyi cekiliyor.
2. yururken ayri ayri iki ayagini basman gereken plastik bir zemin var. o da taban basincini kaydediyor sanirim.
3. sungere basiyorsun. ayagin icine gomuluyor ve kalibi aliniyor.
bu isleme teknolojik adini taktim. enfes bir tabanlikti, kus olup uctum sanki yurumedim de. ama 2 adet sorunum oldu. ucretini odemek istedigimde 250 ytl'yi duyunca gorevli kadina ' neeeh! diye bagirivermisim :P ikinci sorunum da 4,5 ay sonra bu plastik, kati sungerimsi tabanligim agri yapmaya basladi, meger eskimis.
sonra baska tabanlikci arayisina girip, capa'da kastim tabanlik yapan bir yere gittim. onlarin sistem bi tuhafti' sanirim eski moda. parmak basilan istampa gibi bir sey dusunun. ustu plastik kapakli. bu kapaga basiyon ve altta murekkepli kagida ayaginin baskisi cikiyor :s islem bu kadar. neyse dedim belki eski yontem, bu da olur ve 75 papeli odedim ve aldim tabanligimi ama hayir bu tabanlik olmamis. eh biraz faydasi var ama agri yapiyor yine de. simdi sorunumu uzun uzun anlattim farkindayim da, ne istedigimi ancak anlatabildim. ilk gittigim yerdeki yontemle tabanlik yaptiraniniz var mi? bunun ucuzu nerde nasil olur? yoksa daha baska yontemlerle de kastim tabanlik yapilir mi? neyse daha da uzatmadan gittim. iyi aksamlar

 
sevgili pyro bahariyede nesa var boğanın ordan çıkarken 1. ya da 2. sol olması lazım. zaten zemin katta onun yanında bitane daha var öle tabanlık yapan nesadan almış idik biz bilgisayarlı falan onlar da cama basıosun falan bi bakıver


  • pascha d  (04.04.08 00:06:04) 
vay anasını teknoloji gelişmiş ben 10 sene önce kaç yere yaptırmıştım hep mürekkepli yöntem vardı. ilk sol olması lazım sanatçılar sokağında 1-2 yer var.


  • sourlemonade  (04.04.08 00:35:49) 
bundan 26 sene önce osmanbey'de cadde üzerinde bulunan bir ayak sağlığı merkezine gitmiştik annemle.. şifa buldu kendisi. hala ordamıdır bilmem ama çok güzel yerdi.
o zamanlar ortopedi bir bilim değil tevatürdü gerçi.

  • porsgemsheniark  (04.04.08 02:50:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.