[]

Ayrıldığın kişinin o sürede yaptıkları

Şimcik olayı başlıkta tam anlatamadım. Düşünün 5-6 yıllık bir ilişki yaşıyorsunuz, bundan 8 ay önce ayrılmışsınız bugün tekrar barışmak üzeresiniz. Bu sürede kızın 8 ay içinde yaptığı birkaç flort gibi şeylerde kulağınza gelmiştir. O süre zarfında yaptıkları sizi etkilermi? Etkilemeli mi? Bu arada 2 tarafında birbirine olan sevgisinden eminsiniz. Son olarak anlamışsınızdırda erkek tarafı olduğunuzu hatırlatiyim. Tabiki kadınlarda cevap yazabilir.




 
şöyle ki, b birlikteliğimiz sırasında hiç yapmaz dediğim şeyler yapmışsa etkiler de. diğer türlü flörtleri ya da arada bi ilişkisi olduysa onu sorun etmem sanırım.
yapmaz dediğim şeyler de işte kendine saygısı olmadığı ya da ayrıldıktan sonra dağıttığı izlenimi bırakacak türde şeyler.

sonuçta ben de o 8 ay içinde flört edicem ya da biriyle sevgili olucam. boş duracağımı sanmıyorum.

ha aşkımdan boş durduysam yani o kadar aşıksam da yine aynı kapıya çıkar. o süreci dert etmem.
  • godless frog  (24.05.11 16:02:58) 
etkilememeli, ama elinde değil biliyorum.
çok normalsin..

ayrıca hanım değil, kadın.
  • Her Yer Kara  (24.05.11 16:07:21) 
kabul ediyorsan eğer tekrar herşeyiyle kabul edeceksin abicim.ondan sonrası kolay zaten.


  • qrsha33  (24.05.11 16:19:54) 
mantığınız etkilememeli diyor ama hislerinize söz geçiremiyorsunuz. ikilemde kalmışsınız, biz ne yazsak boş bence. sevginizi karşılıklı yaşadıkça, zamanla unutursunuz umarım.


  • pyro clustic flow  (24.05.11 17:03:54) 
Malesef etkiler. Ama önemli olan ileride unutabilmek. Birbirinizi çok seviyosanız unutursunuz bence.


  • efebb  (24.05.11 17:40:24) 
Birbirinizin kıymetini anlayacak tecrübeler yaşadıysanız kıymet bilmeniz açısından faydası dokunur.

Gene de arabanızın yanına geldiğinizde kapınızda ufak bir çizik, göçük gördüğünüzde bile canınızı sıkıyor, bu daha fena...

Kurcalamazsan canın az yanar, kalkıp kurcalarsan da yarana tuz basarsın. Karşı taraf yalan yanlış anlatırsa ve farkına varırsanız güveniniz sarsılır, her şeyi olduğu gibi anlatırsa ağır gelebilir. Komple boklu değnek.
  • kimlanbu  (24.05.11 18:06:33) 
O iş zor, hele senin o süre zarfında bi flört olayların olmadıysa. Her ne kadar "Canım, ayrıydık, istediğini yapardı. Nınını.." desen deee, kimi zamanlar "onu da böyle öptü mü?" "sevse flört edermiydikine?" bık bık bık önce kedini sonra onu yiyebilirsin. bence en iyis, oturun, anlatırın, ona deyin ki evet bu durum beni rahatsız ediyor, ama üstesinden gelebilirim, bu konuyu açılmamak üzere kapatın. kendinizden emi nolun barışmadan önce karşı tarafında hayatını zehretmeyin.


  • mahnita  (24.05.11 18:20:35) 
etkiler.

ayrıl-birleş durumlarından zaten hayır gelmez bu birincisi. sonra birleştin; hep canım cicim gitmeyecek. ilerde krizler baş gösterecek. hatta (bence) en kısa zamanda. gene kavgalar falan yaşayacaksınız. o zaman bu "yaşananlar" gözünüze çok önemli görünür, tartışma konunuz çok alakasız olsa bile mevzu nihayetinde gelir bu yaşanan maşanan ne varsa, onlara dayanır (zihin büyüterek kurgular) haksız yere suçlayıcı davranabilirsiniz bile.

bence birleşmeyin ayrılın. acı çekmek güzel bir şey.
  • lazarus  (24.05.11 20:50:41) 
Etkilemez ama yine de kafayi takacaksin. Bu kesin.

Bu arada hanim degil demisler. Neden degil onu anlamadim? Nihayetinde karsiligi olarak beyefendi yok mu?
  • tbernhard  (25.05.11 04:44:54) 
ya ben düşündüm de, hiç kurcalama. deva edin. ama bu konuda tutarlı ol. kurcaladıkça sinir olucaksın. sadece yeni birilerini tanımaya çalıştı, oldu bitti de. önüne bak. evet.


  • mahnita  (25.05.11 10:08:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.