[]

hangi sinema biletini almalıyım? acil cevap gerek

karayip korsanlarına gideceğim de,

3d
real 3d
imax 3d
xpand 3d

gibi 4 seçenek sunuyor mybilet bana. hangisini alayım?
www.mybilet.com

edit:
tek cevap yerine sıralama olursa daha iyi olur, gideceğim sinemada -ankamall- hepsi olmayabilir.

 
bence 3 boyuta gitme. 3 boyutun kullanıldığı sahneler hem az hem gereksiz üstüne üstlük renkler aşırı solgun.


  • slap  (24.05.11 15:41:13) 
ankamall da zaten imax ve xpand 3d var. imax de izle kesin.


  • kelimeyounu  (24.05.11 15:44:20) 
imax en iyisi diye biliyom


  • bak bi  (24.05.11 15:45:22) 
e şimdi iki ayrı cevap oldu tam kararımı vermişken kafam karıştı yine. gerçi sözlükte filmin başlığına baktım herkes 3d izlenmemesi gereken film falan yazmış. adam gibi normaline mi gideyim yani?


  • kivanc1  (24.05.11 15:45:59) 
ankamall ın imax i 3d den ziyade hayvani perdesinden dolayı iyidir. dolayısıyla imax'e git, beni dinle.


  • kelimeyounu  (24.05.11 16:03:56) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.