[]

ipod.*

kısaca şöyle: müzik manyağıyım. yolda orda burda kulağımda müzik yoksa kafayı yerim.

nano'yu satıp daha sonra touch almayı düşünüyorum. akıl kârı mıdır değil midir. bi tavsiye, üjbej kuruş..

"touch yerine phone al" şeklindeki tavsiyelere de açığım. ama "telefona harcayacağı pille biraz daha fazla müzik dinlerim" cümlesi elimde kalkan olarak duruyor. zaten dokunmatik ekranlı başka marka bir telefonum var ama iphone da göz çıkarmaz hani.. öff çok kararsızım ulan. bilirkişiler, kullananlar söz sizde..

 
tüm derdiniz müzikse touch yerine klasik ipod daha cok isinize yarar.
muziğin yaninda internet, mail vs.. ilginizi cekiyorsa ancak touch oneririm.

  • chavezding  (03.04.08 19:33:28) 
32gb'lık birşey düşünmüyorsan kesinlikle itouch yerine iphone al. iphone'un işlemcisi daha hızlı, ekranı daha kaliteli. ayrıca kim demiş itouch'un pil ömrü daha uzun diye?

img169.imageshack.us
  • weeping guitar  (03.04.08 19:35:02) 
bence cowon mp3 çalar alın. ses kalitesi ipod'dan çok daha iyi. ama ipod'un cazibesi sizi çekiyorsa yeni jenerasyon ipod nano'ları tavsiye ederim. touch çok gereksiz geliyor bana. telefon ile mp3 çaların birleşmesi de gereksiz. alakasız fonksiyonların aynı cihazda birleşmesi her zaman pratik olmuyor. herkes kendi işini yapsa cihazlar bozulmayacak. uzun mesjaın kısası "cowon" ilk tercihiniz olsun (ses kalitesi bakımından), zen de çok iyidir bu bakımdan. ipod'ların ise tasarım ve popülarite avantajları var.


  • deckard  (03.04.08 22:17:48) 
cowon a2 kullanmış birisi olarak iphone'un ses kalitesinin daha iyi olduğunu söyleyebilirim. (cowon'da 250 tane ses ayarı olduğu için arkadaşlar sesinin üstün olduğunu düşünüyorlar, halbuki iphone'un düz (flat) yani eq'suz, ayarsız hali bence daha berrak bir sese sahip) ayrıca iphone'un telefon+mp3 çaları birleştirmek konusunda da hiç bir sıkıntısı yok, nereden çıkardınız bunu bilmiyorum. son olarak yeni jenerasyon ipod nano en dandik sese sahip olan ipod modelidir, uzak durunuz.


  • weeping guitar  (04.04.08 00:24:34) 
len muzik manyagisin da 16-32 gb neyine yetecek? ben de vakti zamaninda yaw nolcak siler siler yuklerim diye 8 gb nano almistim (o zaman en buyugu buydu) illalah dedim mp3 silip yuklemekten. 160 gb klasik lazim, doya doya istedigini dertsiz tasasiz yaninda tasiyabilmen icin. touch tamamen sekil, fazla para vermenin alemi yok bence.


  • jupiterianvibe  (05.04.08 10:08:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.