[]

fenerbahçe formaları hakkında soru, danışma

merhabalar,

gereksiz bir soru olacak da ciddi karar veremedim. şimdiye kadar hiç forma almaya niyetlenmedim ancak şu dünyadan göçüp gitmeden evvel bir alex forması almam gerektiğini düşündüm az önce. ama klasik çubuklu formayı mı alayım yoksa şu düz mavi formayı mı alıyım bilemedim. (- düz mavi: a.imageshack.us -)

bu işin bir adabı var mıdır? düz mavi formayı alsam.. bir sene sonra "olm bu geçen sezonun formasıydı, ne işi var üstünde?" diyen çıkar mı? bu yüzden çubuklu mu tercih edilmelidir illa? yoksa, "hiç fark etmez, düz mavi daha şahane zaten, onu al." mı dersiniz?

 
Hocam sen palamut formayı alsan bile her zaman giyilir.Çubuklu forma klasik ve eskimeyecek bi model orası ayrı.


  • Chit  (23.05.11 20:09:47) 
@chit sadece beğeni olarak da çubukluyu mavinin ya da maviyi çubuklunun ötesine koyabilmiş değilim aslında. bu durumda "eskimeyecek model" oluşundan ötürü çubuklu diyorsun yani. :)

@mayhemdemon bakanın aklına alex gelsin (özellikle bu seneki performansıyla.), yıllar sonra bile "vaay bee, efsaneydi ciddi." desinler gibi düşüncelerim var aslında. :)
  • jack of hearts  (23.05.11 20:15:40 ~ 20:17:42) 
hacı çubuklu düz farketmez millet üzerinde proton yazılı formaları giyiyor senin dert ettiğin şeye bak.


  • bananebundan  (23.05.11 20:18:29) 
kimse bir şey demez. en beğendiğini al. anladığım kadarıyla da mavi en beğendiğin, al gitsin :) ben bu yıl tribünde ne beşiktaş taraftarları gördüm kaç yıl öncenin umbro formalarıyla gelen.


  • kivanc1  (23.05.11 20:19:30 ~ 20:21:32) 
ne bileyim hocam.. pek stad - forma taraftarı değilim, daha çok ev - don atlet izleyicisiyim. yarın öbür gün büyük bir maç olur da millet bizdeyken soğuk biralara hangi forma en iyi eşlik eder onu merak ettim ben. :)


  • jack of hearts  (23.05.11 20:21:14 ~ 20:21:45) 
Panpa evde takılmalık diyosan mavi forma daha hoş bi hava,ambiyans katabilir.Çubuklu daha stadyum forması dediğin gibi.


  • Chit  (23.05.11 20:29:41) 
tamamdır, fenerium'a gidip hiçbir önyargı olmadan en yakışanını almak galiba anlaşılan. teşekkürler herkese.


  • jack of hearts  (23.05.11 20:30:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.