[]

Eski bilgisayar oyunu ismi aranıyor

1990 ortalarında yada 2000 başlarında 3 boyutlu bir bilgisayar oyunu. yanlış hatırlamıyorsam oyun 3rd person oynanıyordu. ana karakterin üst bedeni çıplak ve yapılıydı (inb4 muhaha), altında da mavi bir short vardı. karakter uçabiliyordu. oyun ismi içerisinde dreams gibi bir şey geçiyor olaiblir. karakterin saçı at kuyruğu dışında keldi.

bunun ismini bulmam şart, ders çalışamıyorum bunu düşünmekten. yada ders çalışmak istemiyorum bunu düşünüyorum.

googledan şu ana kadar
old "video game" 3d pc "third person" bald ponytail "blue short" flying dreams
tarzı kelimelerin çeşitli kombinasyonlarını denedim ama nafile.

 
serious sam


  • maresal jedi  (22.05.11 23:43:00) 
serious sam fps. teşekkür ederim yine de.


  • barrak baba  (22.05.11 23:49:35) 
eskiden dergilerden biri sanki bir oyun vermişti içinde dreams geçen. uçan bir şeylerde hatırlıyorum hayal meyal. ama hatırlamadım oyunu..

bu arada bende çıldırıcam lan takıldı işte yaa.
  • maresal jedi  (23.05.11 00:03:08) 
yaa zamanında ben de bunu aramıştım. o zamanlar uçma mevzusu etkilemişti beni. bi tane dergi hediye olarak bu oyunun full sürümünü vermişti diye hatırlıyorum. ama isim de dreams....

****************************

yukarıdaki yazıyı yazarken tekrar dreams diye aratayım dedim ve ilk sonuçta çıktı (oehhh) (yaa ben bunu önceden de aratmıştım niye bulamamışım ki?)


www.mobygames.com

www.youtube.com

****************************
  • over and over  (23.05.11 00:03:44 ~ 00:09:19) 
çocukluğuma geri döndüm çok çok sağol!


  • barrak baba  (23.05.11 01:28:54) 
önceden bunun gameshowda sayfa sayfa reklamları çıkıyordu. at kuyruğu kel deyince direk hatırladım ismini de over and over önce davranmış. :)


  • espandon  (23.05.11 02:29:49) 
daha önce soruldu bu duyuruda. oyunun tam adı dreams to reality. türkçe seslendirmeliydi ve at kuyruklu elemanın adı da duncan'dı.


  • sanat guresi  (23.05.11 04:05:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.