[]

kedi bantlamaca?

www.youtube.com
niye böyle oluyor ki? bide bunlar bantları nasıl çıkarttı?



 
sebebini anlamadım ama birkaç sene önce videoyu izleyince, denedim ben de birkaç dakika benim ufaklıklar üzerinde, gerçekten de yalpalıyorlar. bantların ölümüne yapışması şart değil, üzerinde duracak kadar yapıştırmak yeterli. hobi haline getirmemek gerek tabi. bir sabah uyandığınızda mumyalanmış şekilde bulmayın kendinizi.


  • falandankorkmamfilandankorktugumkadar  (22.05.11 19:35:32) 
bantlar kolay çıkar, kılların çıkış eğrisinde çekersen, aksine çekersen hem zor çıkar hem de kedinin canı yanar.


  • alidesidero  (22.05.11 19:37:15) 
eğer kolay çıkarsa denemek istiyorum, ama minicik hayvanın canı yanacaksa hiç bulaşmamak istiyorum.


  • kivanc1  (22.05.11 19:45:46) 
bu kagıt bantlar var onlar kolay cıkar bu videodakilerde oyle sanırım. deniycekseniz de onlarla deneyin. koli bandı riskli canı yanabilir hayvanın.


  • rurouni  (22.05.11 20:07:29) 
ruh hastası olmak gerek bunu yapmak için.


  • ondorduncu kalaylama  (22.05.11 20:08:11) 
olm hasta mısınız tartışmışsınız bir de deniyeyim mi diye?! hayır bu size komik geliyorsa ayakkabılarınızın bağcıklarını birbirine bağlayıp düşüp gülün karşılıklı. mesele hayvanın canının yanması meselesi değil, onun da bir canlı olduğu ve bir onuru olduğu meselesi.


  • onuruno  (22.05.11 20:14:54) 
kedinin sırtına elini koyarsan anlarsın neden öyle olduğunu. iç güdüsel olarak dar bir yerden geçtiğini sanıyor hayvancağız.


  • mr fusion  (22.05.11 20:15:56) 
saçmalık. hakkaten bi de bunu tartışmışsınız.


  • goks  (22.05.11 20:20:01) 
koli bandını önce başka bi yere yapıştır çek yapıştır çek kuvveti gitsin , sonra kendi üstünde dene bi çekince canın yanmıyosa ona da yapıştırabilirsin bence ^^


  • busuta  (22.05.11 22:08:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.