[]

Gerilim tipi başağrısı :(

Akadaşlar bende geilim tipi başağrısı var bilen bilir en az bir ay sürer bu şerefsiz ama bu sefer çok kötü, iki ağrıdan bir kelime okuyamıyorum, onu bırak kafamı dik tutmak bile zor. İlaç (majezik vs) içtim ama işte bana mı demiyor. Of zaten ilaç olarak antidepresan da kullanıyorum ama napıcam bilmiyorum ya, ders çalışmam gerek daha bilgisayarın başına oturunca ağrım katlanıyor :(( Ben de çeken bilir diye düşünerekten soruyorum tecrübesi olan var mı, ne halt edeyim?




 
duş al.sesten,kokudan ve ışıktan yalıtılmış bir odada bir kaç saat sırt üstü yat uyuyabilirsen iyi olur.umarım faydası olur.


  • in search we trust  (22.05.11 16:42:13) 
git bi beyin bt mr falan çektir. nörolojiye git. sebep bulunamazsa psikolojik olduğunu bilirsin.


  • bıdıbıdı  (22.05.11 16:47:33) 
yaw psikolojik orası kesin, tomografi vs herşeyi çektirdim. Nörologlar da antidepresan verip gönderiyor işte.


  • davy_jones77  (22.05.11 16:50:16) 
1-doktora git. detaylı kontrole gir.
2-doktora guvenme baska doktora git- detaylı kontrole gir
3-teshisler uyussa bile doktora guvenme-kendin de araştır
4-gece uyurken mutlaka nefesin acık olsun. burnun tıklaı olmasın. yATMAdan yeterince su ic.
  • bentalihsizim  (22.05.11 17:33:51) 
@bentalihsizim oyle bir yazmissin ki, adam doktor haric herkese guvenecek herhalde.

doktordan baska deneyebilecegin yontem soyleyeyim o zaman, okuyup uflemek iyi gelir. yillar once rahmetli dedem basima dokunarak okuyup ufleyerek bas agrimi gecirmisti.
tabii keramet duada degil dokunarak gerilimi almakta bence.
hic olmadi birine saclarini oksat.
  • avrasya  (22.05.11 17:58:11) 
@avrasya çok hassas bir noktaya değindin çok yalnızım be :((


  • davy_jones77  (22.05.11 19:21:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.