[]

hangi browser?

çok anlamam ben bu işlerden chrome da kullandım firefox da, opera da...

opera diğerlerini göre yavaş gibi? yanılıyor muyum bunda. eksik bir şeyler var yapmadığım. bir de facebookta online iken sertifika hatası veriyor anlamadım bu nedir? opera 11 bu arada.

chrome'a iki de bir beklenmedik bir hata veriyor. karşıma ölü bir surat çıkarıyor arka planı mavi olan. bunun biz çözümü var mı?

firefox'u bilemedim.

explorer zaten default olarak geliyor ne kullancam lan onu.

 
Firefox iyidir yine bence hepsine göre.


  • sourlemonade  (22.05.11 15:30:18) 
chrome'u kaldır tekrar kur.iyidir krom,candır krom


  • kan aranıyor  (22.05.11 15:36:41) 
firefox , opera , omniweb , safari , chrome kullanmış bir insan olarak


chrome diyorum , o dediğiniz hatayı da en fazla 1-2 kere almışımdır , bilemedim
  • busuta  (22.05.11 15:37:06) 
bazı bilgisayarlar inatla chrome'da hata verdirmekteler. firefox'u eklentiyle kullanmayınca oldukça hızlı oluyor. opera ise her yeni sürümde batıyor.


  • fusiondx  (22.05.11 15:40:32) 
firefox. eklentiyle de eklentisiz de iyi.


  • sanal uyku  (22.05.11 15:44:17) 
opera en hızlı tarayıcıdır. ayrıca hepsinden ileridir opera. insanlar alışkanlıklarını değitiremedikleri için operayı bilmiyorlar, kullanmıyorlar. halbuki bir kullansanlar bir daha vazgeçemeyecekler...


  • anarsist devlet memuru  (22.05.11 15:56:18) 
en browser gibi browser: firefox
en kullanisli, lightweight browser: chrome
her zaman bir seyleri eksik kalan browser: opera
daimi basarisizligin timsali browser: internet explorer
  • samfisher  (22.05.11 15:59:04) 
Chrome güzeldir ya kullan bazı güzel özellikleri var bak şurada.

goo.gl
  • badiparmagi  (22.05.11 16:37:39) 
firefox-chrome-safari-opera kullanmış biri olarak firefox diyorum


  • jimmy jib  (22.05.11 19:17:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.