[]

Word 2007 sayfa numarası verme

Benzer soru daha önce sorulmuştu burada. O önerileri denedim, internetteki önerilere baktım hiçbirisi olmadı. Yapmak istediğim tek bir word 2007 belgesinde belli sayfa aralıklarını romen rakamı ile istediğim rakamdan başlatmak ve belli diğer sayfa aralıklarını normal rakamlarla başlatmak. Bu gerizekalı word hepsini aynı rakam tarzı ile yazmak istiyor ve otomatik yapıyor. Sayfa sonu kesmeleri denedim, ayrı dokümanlarda numaralatıp tek bir word dosyasına yapıştırdım, geçerli konumda sayfa numarsı ver dedim yemedi. Hep otomatik yapıyor. Evet kağıda çıktı alırken sorun yok ayrı ayrı doküman hazırlayıp çıktı alıyorum ama word ortamında nasıl yapabilirim?




 
sanıyorum manuel yazmaktan başka çözümü yok dediğin şeyin.


  • onexey  (22.05.11 12:23:10) 
manuel de yapamadım. üst bilgiye gidiyorum tüm sayfalara aynı şeyi yazıyor. evet kullanmakta tek zorlandığım microsoft ürünü office...


  • turcino  (22.05.11 12:36:46) 
üstbilgi olarak değil sayfanın en üstüne bir satır olarak istediğin sayıyı gir ortala. üst bilgi gibi yukarda dursun istiyosan da üst kenarlık boyunu biraz azalt.


  • onexey  (22.05.11 12:38:45) 
sayfa sonu değil bölüm sonu kesmesi ekleyeceksiniz.


  • galadnikov  (22.05.11 12:40:21) 
sayfa düzeni
kesmeler
sonraki sayfa

bu menüden yapılıyor.
  • sanal uyku  (22.05.11 14:06:58) 
cevaplar için teşekkür ederim ama yemedi yine bu. bu cevaplardan başka bir altrnatif de yok internette araştırınca.
istenen nihai format pdf olduğu için ayrı ayrı word sayfalarında yazıp bunları pdfye dönüştürüp, pdfleri birleştiren program ile tek parça pdf haline getireceğim. yeni gördüm böyle olduğunu. neyse ki tek parça word olarak istenmiyor.

  • turcino  (22.05.11 15:34:50) 
ingilizce ama video olduğu için işini rahatlıkla görür sanıyorum:
www.youtube.com

aramak istersen anahtar kelimeler: word, section break, different page numbering
  • aydin dogan in akp yandasi medyasi  (22.05.11 17:13:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.