[]

sorum kızlara-şu kızla çıktığımı kimse bilmese

bi kızla takılmaya başladık. bu kız eski kız arkadaşımın da dahil olduğu bi arkadaş grubuyla görüşüyor iş dışında. fakat bu eski kız ve şürekası aşırı derecede dedikodu kumkuması insanlar. benim bu kızla çıktığımı öğrenince çok dedikodu yapacak. beni çıldırtacak, bi sürü insanla aramı bozacak (iş arkadaşlarım sonuçta) bu kızı da üzecek. daha önce bana ilgi duyduğuna vehmettiği bi kızı bana selam veremez hale getirmişti.

özet geçersek kalbini kırmadan, en azından iş çevresinden kimse bilmesin desem/hissettirsem kıza çok bozulur mu?
direkt bunu istemek çok gerzekçe geliyor. eskiden ben sinir olurdum bunun sorulmasına bana ne kim bilmiş bilmemiş

sizden böyle bişey istense tepkiniz ne olur duyurucu kızlar?

 
bence o kız bozulur, tanıyorum onu.


  • ykyt  (22.05.11 11:32:07) 
17 yaşındasınız ve staj mı yapıyorsunuz? cevabın hayır olduğunu varsayarak devam ediyorum; yetişkin insanlarsınız kime ne ilişkinizden. türkiye gerçeği olarak dedikoducu insanların varlığını kabul etmeli ve onlardan etkilenmeyecek bir olgunlukta olmalısınız. ihtisasımı en dedikodu kumkuması bir mahallede henüz sözde komşuluk denilen ama aslında dedikodu teröristlerinin yatağı olan bir devirde yaptım hemde.. şu anki ilişkimde yapısı gereği dedikodusuz değildi hala değil. peki biz bunları nasıl aştık, baştan açık açık konuştuk. dedikodu gelebilecek yerleri iyi belledik ve birbirimize anlayıop dinlemeden kimseye kulak asmama konusunda ilk günden söz verdik. asimov'un 3 kuralı gibi her daim hatırlatıyoruz birbirimize. tabii zor bir durum ama konuşarak ve baştan açık olarak bertaraf edebilirsiniz. öteki türlü kız haklı olarak sizin açık olmamanızı başka şeylere yoracak. yorar. yetişkinler de yapar bunu.


  • cinna monster  (22.05.11 11:33:23) 
çok bozulur.


  • mor.inek  (22.05.11 11:49:32) 
ya niye bozulsun yetişkin iş sahibi insanlarsınız. buradan en az 25yaşında olduğunuzu çıkarıyorum. çalışmak bir olgunluk kazandırır sonuçta. o eski kız arkadaşın da çocukmuş gerçekten. sen de şimdikine açık açık söyle. ben senden hoşlanıyorum/seviyorum ama benim eski kız arkadaşım da şu kkişidir. dedikodu yapmasını dolayısıyla istemeden de olsa etkisi altında kalmamamız için ve huzurumuz bozulmasın diye şu şu kişilerin ilişkimizi bilmesini istemiorum dersin. güzelce açıklarsan hiç bir şey olmaz. ben de erkek arkadaşlarıma derim seni kimselere bahsetmiyor, seni kendime , sen de sakın kimselere bahsetme olur mu diye. ne var yani?


  • bıdıbıdı  (22.05.11 12:25:30) 
kiz milleti boyle seyleri cok takar sakin lafini bile etme derim ben.


  • madworld  (22.05.11 12:38:50) 
mantıklı bir bireyse ve düzgün bir dille anlattığınız takdirde anlayacaktır bence.
Veya direk "kimseye söyleme" demeyin. Böyle böyle bir durum var ne yapalım sence deyin..

  • natnan  (22.05.11 13:21:45) 
kiza bunu diycegine eski sevgilini dov, kulagini cek, bir sey yap.


  • avrasya  (22.05.11 13:55:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.